Mergi la conţinut

Marius Razvan

Membri
  • Conţinut

    8
  • Membru din

  • Ultima vizită

Vizitatori recenţi

Funcţia de vizualizare a vizitatorilor recenţi este dezativată.

Realizarile lui Marius Razvan

  1. Buna seara,am si eu o mare problema cu un scuter 4t,problema este urmatoarea: am un scuter 4t si recent i-am cumparat un set de 100cc+chiuloasa tot de 100,m-am apucat de montat piesele,ajugand la partea cu punerea motorului la punct.Cand invart volanta cu litera T sa fie pe semnul carterului pistonul nu este PMS,este jos de tot,iar daca mai invart odata volanta tot jos este,chiar nu stiu ce sa-i fac,nu am mai vazut asa niciodata si am mai reparat vre-o 10 scutere dar asa ceva nu am intalnit,daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator.
  2. lam rezolvat scuterul merge perfect,dar cand merg cu viteza maxima se aud niste zgomote de la variator,stie cineva dc scoate acele sunete?? am auzit ca sunt de vina alea 3 ghidaje(maselele)
  3. dar citittorul magnetoului trebuie sa atinga magnetu volantei sau ce o fi ala???ca la mine nu il atinge,eu cred ca imi trebuie alta volanta
  4. medgidia,judetul constanta,poi eu am dat jos magnetou si tot eu lam pus,auzi dar firul de la bobine trebuie sa fie pe jos sau pe deasupra,,eu unul lam probat cu becul si nu da curent deloc
  5. salut dragi scuteristi..am si eu un scuter de la first-bike,modelu atomic pawer,si azi iam schimbat setul,iam pus set complect de 80(chiuloasa,ambielaj,carburator)in fine,dupa ce am incheiat motorul,am vrut sa il pornesc,cand surpriza nu pornea,am luat tot la rand si am gasit problema,era magnetoul,am cumparat altul nou(cu 8 bobine si cu 3 fire care iese din el)in fine lam montat si tot nu da curent...ma puteti ajuta,ca eu unul miam prajit creierul,nu stiu ce sa ii fac..
×
×
  • Creează O Nouă...