Mergi la conţinut

dantu

Membri
 • Conţinut

  63
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 3h 31m 45s
 1. Ce-Ar Fi Daca?!?!?

  Intr-o tara in care 90% din salar se duce pe alimente, nu multora le pasa de lucrurile de genul asta. La noi publicul larg cere altceva decat emisiuni de genul ala...si posturile se conformeaza cerintelor. Sunt ateliere unde se face asa ceva (se reconditioneaza si auto si moto), dar nu au emisiune nici la tv si nici la radio...daca dai un search pe google s-ar putea sa gasesti si aproape de tine asa ceva. Ca sa modifici masini in felul ala si s-o faci legal, trebuie sa mergi cu masina modificata la RAR sa ti-o omologheze ei...procedura o gasesti pe rarom.ro, insa din cauza birocratiei de la noi, lucrurile nu sunt asa de simple precum par la prima vedere.
 2. Prima Regulă De Circulație: Respectul

  Vechea placa spusa fara nicio economie de cuvinte. Nu la atitudinea soferilor, pardon, a conservarilor (idioti) trebuie lucrat, ci la atitudinea motoristilor, de-a dreptul idioti, care se grabesc in permanenta pe strazi si au impresia ca odata urcati pe motor, is specia suprema de pe Pamant, iar fraierii din conserve sunt doar niste fraieri care trebuie sa le acorde non stop prioritate lor, pentru ca ei is pe 2 roti si-s cei mai cei. Dupa ce ne-om rezolva problemele din propria curte, abia atunci vom avea dreptul sa ne mai uitam si peste gard...pana atunci, mai bine ne "sensibilizam" intre noi. De cele mai multe ori, la volan fiind, am fost surprins extrem de neplacut de atitudinea colegilor motociclisti...as putea scrie multe intamplari fascinante traite in conserva...si apoi mai scrieti pe forumuri ca soferii in sus, soferii in jos...
 3. Salutare! Ma poate ajuta cineva cu un cauciuc fata si o camera pe 21 la un pret decent? M-ar interesa un cauciuc de enduro-strada si o camera care sa isi faca treaba pana strang bani de-un set de roti complete.
 4. Salutare! Cauta cineva un enduroi si dupa multa socoteala, cautarile s-au concentrat asupra a 2 modele de motociclete Yamaha XT 600E si Honda Dominator NX650. Problema a aparut cand am gasit un NX500 inmatriculat la un pret decent si am cautat pe forumurile de specialitate diferentele intre cele 2 modele (650 VS 500), insa nu am gasit nimic concret. Va intreb, daca are/a avut cineva NX500 si ne poate impartasi si noua din a sa experienta...care sunt diferentele dintre cele 2 modele (NX500 VS NX650). Pana acum am aflat ca ar fi ceva diferente in cutiuta de viteze (+cilindru/piston evident)...ar mai fi si alte deosebiri? Piese se gasesc greu pt acest model? Eventual..daca stie cineva un domi de 650 sau un xt600e la pret decent, inmatriculat, rog sa dea un semn :) Multumesc!
×