Mergi la conţinut

Nuțu Andrei

Membri
 • Conţinut

  4
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  2d 11h 15m 51s
 1. sport Motor nou !

  Puteti sa imi dati mai multe ex de modele pana in 300 cmc?
 2. sport Motor nou !

  Am fost astazi la o scoala auto-moto si m-am interest de categoria A,Pot da de A2 si pot conduc un motor pana in 300cmc.Acum urmeaza partea dificila...Ce marca de moto sa aleg? Mentionez ca am 1.95 m si 95 kg...
 3. sport Motor nou !

  Merci de parere.In primul rand,nu sunt un baietas foarte instarit,dar cu putine ajutoare de la rude as avea posibilitatea sa imi cumpar un motor nou,gandindu-ma ca o sa il folosesc macar 3-4 ani pana o sa prind experienta si o sa ma satur de el.Am condus motoare,nu pe drumurile publice ,de capacitate mare si 600cmc si 1000cmc si mi s-au parut destul de grele.Revenind la motor nou,alt mers,alt feeling,nu e forjat de nimeni.Bugetul ar fi pana in 3-4 mii de euro.Cum am ajuns la bugetul acesta?Am facut niste sacrificii foarte mari,,dar ce nu face omul pentru placerea lui.Un lucru mai am de adaugat,ce marci de motoare recomandati,motorul sa fie in 2 sau 4 timpi ?
 4. Salutare.Ma numesc Andrei,am 19 ani si sunt din Slatina.As vrea niste sfaturi cu privire la achizitionarea unui motor.Ce capacitate ar fi ideala si vreau sa mentionez ca as vrea sa il cumpar nou,depinde pretul. Multumesc !
×