Mergi la conţinut

arcgotic

Membri
  • Conţinut

    22
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat arcgotic

  1. Salut! A fost ok , salon moto cu motoare noi, nu ca la smaeb cu SHuri.. Ce mi-a placut ca am vazut BMWurile enduro .. mam urcat pe 800gs, e un super motor. Yamaha tenere cam slabutz, fata de BMW cel putin, Honda transalp nu mai e enduro, e o combinatie nereusita Frumoase fete! A fost ok, mai nasol a fost drumul prin B pana si de la locul cu pricina sambata. Have fun! :)
  2. Salut oameni buni! Dani din Bucuresti sunt. In perioada 18-20 iulie 2008, la Garana (pe langa Resita, muntele Semenic) are loc cel mai tare festival de jazz din Romania.. va spun doar ca vine Victor Wooten!!!!! si celelalte trupe sunt beton, aruncati un ochi pe http://www.garana-jazz.ro/ Asaaa, deci in perioada aia ash vrea sa fiu la festival, si sa plecam din Bucuresti poate in 15-16.. vedem pe parcurs cum facem. Eu sunt timisoarean defapt, asa ca putem opri la ai mei sa dormim/mancam/dush alea alea + bere cu prietenii evident :) Ok, eu am ktm lc4 cu roti de enduro, viteza de croaziera ar fi 90-110 ceva de genul, oricum vedem, ne adaptam. Ar fi bine daca am da si un tur al tarii cat de cat, adica sa nu mergem ca tiristii b-sb-deva-arad-tm sau asa, ci sa ne bagam pe judetene, sa trecem o trecatoare, transfagarasanul, avem ce vedea. La intoarcere o putem lua spre Bihor, in nordul tarii, coborare prin moldova... se poate orice dar mai bine sa ne vedem la o bere si vedem exact ce si cum. De dormit. Ar fi varianta cort, sau pensiuni, motel.. depinde de loc probabil. Putem opri pe malul muresului intre Lipova si Deva, la bunicii mei, lasam bagajele si dam o tura de endureala prin paduri, ar fi super... :rolleyes: Cei interesati va rog sa ma sunati la 0724 222539 sau pe yahoo, id=arcgotic, ca pe forum poate nu intru asa des. Si iesim la un suc si vedem ce si cum, eu plec oricum dar singur e cam aiurea... Hai ca ne auzim! Spor la treaba!
  3. Cat mai asteptam? M-am saturat de yahoo.. Noni, pls lanseaza proiectul si sa terminam odata cu yahoo,, ca e obosit rau de tot, pana vin mailurile inbatranim. O zi buna!
  4. super tare! bagati mare si bagati poze mai multe :)
  5. salut, eu am citit pe net mai multe, si uite ce am gasit salvat pe comp: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=64912 sper sa te ajute. bafta!
  6. salut eu nu am experienta pe nici care, sunt incepator si am vrut sa imi iau dr650, din cate am citit pe net este mai bun decat xt600. numai vezi sa fie DR650 modelele dupa anul 1996, au greutatea mult redusa, cadrul refacut etc. Vezi pe advrider http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=200019 si http://www.thumperpage.com/ este ceva forum unde gasesti multe info. Miam luat ktm pana la urma ca sunt f inalt si o sal folosesc in orash 95%. DR650 e un super motor parerea mea :) poti sai pui rezervor de 28l parca si teai dus cu el oriunde. Bafta!
  7. sti cumva un magazin sau de unde pot lua un mt60 la pret ok in bucuresti? merci!
  8. Nice bike u got there! Nu sti, pt orash sunt mai bune cele cu profil, cum sunt ale tale, sau fara profil asa mult, cum sunt Pirelli DIABLO de exemplu? 10x
  9. Salut! Vreau sa cumpar cauciuc fatza si spate de supermoto nou. 160/70 17 sau 160/60 17 pe spate? spuneti voi ce aveti si care e experienta cu ele, cat de repede se uzeaza, cum tin pe uscat/ploaie etc. Merci! Asfalt uscat!
  10. Salutare! Trebuie sa fac scoala de soferi, stau in Timisoara, pls postati care ati dat A-ul unde si cum a fost instructajul. Have Fun!
×
×
  • Creează O Nouă...