Mergi la conţinut

HellRyder

Membri
 • Conţinut

  15
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  38m 9s

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  BMW K100RS Flying Brick
 1. Ce Model De Motocicleta Este?

  Este un IJ Jupiter 4 vai de capul lui. :)
 2. Showul incepe la 10-11 cu antrenamentele si probele libere - freeride. Atentie! De multe ori antrenamentele pot fi mai spectaculoase decat proba in sine, pentru ca nu exista anumite probe impuse! Deci nu ratati! Pozele de azi: Restul AICI
 3. Primele imagini spion cu concurentii ce vor evolua la STUNT RIDE 2009! Restul de imagini pot fi vazute aici: CLICK Cateva imagini de azi de la antrenamente! Restul de imagini CLICK AICI PRIMELE POZE DE LA SHOWUL DE AZI - FREERIDE Oamenii abia s-au incalzit, showul este demential! Astazi mai tine pana la ora 18 si maine este spectacolul suprem! FINALA!
 4. Am intrat pe ultima suta de metri cu Campionatul. Va asteptam sambata si Duminica la ROMEXPO cu cel mai tare show pe care l-ati vazut vreodata!
 5. Auzi - ( Nu stiu ce motor sa imi iau )

  Mi se pare o inconstienta PURA din partea unor parinti care isi lasa copilul sa mearga pe asa ceva. Ca un copil la 11 ani nu are discernamant sa inteleaga ce pericole il pandesc pe motocicleta si lasand la o parte aspectul legal al problemei, mie mi se par buni de inchis parintii pustiului. Un asemenea topic este aproape la fel de obscen ca si pedofilia. Punct. Ry.
 6. Intrunirea de la Sibiu

  Plec din Bucuresti maine (vineri) dupa ora 12. Merg cu 120 vit de croaziera si ma deplasez pe traseul buc-ploiesti-brasov-sibiu. Se alatura cineva? Ry.
×