Mergi la conţinut

liliac.alb

Membri
 • Conţinut

  7
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  117d 15h 17m 26s

Despre mine

 • Sunt
  Biciclist
 • Locatie
  Bucuresti, Romania
 • Posesor(oare) de
  O bicicletă, o mașină și o motocicletă în viitorul apropiat

Metode de Contact

 • Yahoo
  tf21345@yahoo.com

Vizitatori recenţi

1.165 vizualizări profil
 1. Kawasaki Zx6R 636 Vs Honda Cbr600 Vs Yamaha R6

  Ai mare dreptate. Nu îmi place critica, dar uitați-vă și voi.. Omul a întrebat, s-a interesat, a tras de voi pentru răspunsuri.. Iar după ce și-a văzut sacii în car, și-a bătut joc de morar :)) Era interesantă de continuat povestea începută de el, ar fi ajutat cu siguranță și pe alți începători (printre care mă număr și eu).
 2. Accident Otopeni

  Pietonul era beat (a decedat și el la spital), iar motorul viteză prea mare. Păcat.. Păcat. Mare păcat. I-am cunoscut părinții (băiatului), exact în seara fatidică, cine e curios de o mică povestioară să-mi dea PM. RIP
 3. Accident Pe Bulevardul Magheru

  Camere pe Magheru sunt mai dese ca oriunde.. numai să vrei să mergi pâna la capat. Oricum, a trecut ceva timp de atunci, ai făcut ceva?
 4. Incepatori Pe Forum - Sa Facem Cunostinta

  Nu zic nu.. mă mai gândesc, oricum trebuie să fac școala, să văd ce zice și instructorul la final. Mersi de amabilitate, ți-am trimis deja PM. PS - asta e iarnă??
 5. Incepatori Pe Forum - Sa Facem Cunostinta

  Cred că vreau ce a vrut și vrea toată lumea Păi, mai întâi am vrut să facem cunoștință, așa cum e și numele thread-ului Vreau să-mi întemeiez o cultură generală despre motoare (am citit diverse, pe mai multe forum-uri, iar acum citesc aici). Asta include specificul motocicletelor după diverși producători, unele aspecte de mecanică, diferite tehnici uzuale de pilotaj, etc, etc, etc. Odată cu școala (pe care o voi începe în 1-2 luni) voi începe să corelez ceea ce am citit și cu practica. Și firește.. o să-mi achiziționez o mobră potrivită pentru cei 1.84 m și cele 120 kg ale mele (am înțeles că la astfel de "valori" e potrivit un touring, de exemplu Transalp (apropos, nu prea am înțeles diferența între touring și cruiser)). Nu în ultimul rând, îmi doresc socializare și amiciție pe aceste teme, concentrate într-o sintagmă - pasiunea pentru motoare.
 6. ce conserve conduc motociclistii?

  Kia cee'd 2008, 1400 cmc benzină. Nu știu cât mai costă acum, dar la vremea respectivă era best buy, a fost și mașina anului 2007. Nu am avut niciodată probleme cu ea. Evident, visez la GT-uri și altele mai sport..
 7. liliac.alb

 8. Incepatori Pe Forum - Sa Facem Cunostinta

  Salut călduros tuturor, Florin este numele meu, am 40 ani, locuiesc în București. Biciclist de mic copil, conduc autoturism de vreo 10 ani, acum vreau să fac și curs de categoria A. De ce? Parcă nu mă simt întreg dacă nu fac asta Voi citi cu plăcere tot ce se poate din acest forum.
×