Mergi la conţinut

vis-a-vis

Membri
  • Conţinut

    29
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre vis-a-vis

  • Data naşterii 04.01.1973

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://www.daciaclub.ro/-t120043.html

Realizarile lui vis-a-vis

  1. Pai Hayabusa, ZZR 1400, nu sunt supersport touringuri?
  2. Köln, vineri într-o zi cețoasă de primăvară târzie. Aglomerație provocată de lucrări pe autostrada de ieșire din oraș. Un BMW R 1200 GS călărit de un cuplu care probabil pleacă într-o călătorie de weekend, stă frumos la coadă în rând cu mașinile mai bine de jumătate de oră, chiar dacă era loc printre mașini chiar și cu o mașină mai mică. București, ora zi de primăvară în februarie. Aglomerația specifică la semafor, 5-6 mașini. Un supersport la a cincea mână cu tobe zgomotoase urlă turat gratuit în limitare strecurându-se aproape atingând mașinile. Se pare că i se cuvine locul din față... Dacă faci o poză de sus deasupra fiecărei intersecții din București cel puțin, vehiculele sunt comasate toate în față pe câte rânduri este fizic posibil, ca o gâlmă care trebuie apoi strecurată apoi printr-un spațiu limitat. Toți vor să treacă primii, fie șoferi sau motocicliști. Toți credem că ni se cuvine asta și călcăm în picioare orice regulă elementară de bun simț.
  3. Vedeți că știrea asta e un fals. Nu e o alternativă viabilă să faci scurtătură de la DN1 spre Doftana prin creierul munților. În Valea Doftanei nu sunt stațiuni. Mai sunt și alte chestii aberante în textul asta preluat haotic în toată media. Te doare mintea...
  4. Cel mai puternic enduro touring la pret mic ramane SuperTenere 750. Nu exceleaza la nimic, dar merge decent in off-road , trage bine pe asfalt si consuma decent daca sunt reglate bine carburatoarele. Cu Heidenau K60 eu mi-am polizat cizmele de cateva ori, fara sa vreau. Imi place mersul pe curbe dar nu-s un maniac al mersului cu scaritele de asfalt... Pe macadam si drumuri de tara am mers fara emotii cu 100-120, varfuri poate si de 140. Trage si pe aratura si in noroi. Pe sosea merge cu 130-150 fara sa gafaie. Urca la 170 lejer. La mine a indicat si 200 la o vale cu vantul in spate, dar real cred ca-i undeva la 180. P-a mea am luat-o cam daramata dar in timp am pus-o la punct. Nu pot sa zic ca e motocicleta visurilor mele, dar are un motor foarte echilibrat si vivace pentru varsta lui. Se poate monta fara greutate motorul de TDM 850 si cu putine adaptari, cel de TDM 900. LA bicicleta se poate umbla putin la furca si la frana fata. In rest... la banii care-i dai pe ea chiar merita. Nu cred ca vei gasi ceva cu care sa urci in a 5-a cam pe toate drumurile din Romania. Poti merge in treapta asta pe asfalt la nesfarsit. Rar cere alta viteza.
  5. vis-a-vis

    Box

    Boxul e... "arta nobila". Ca s-a ajuns la atatea magarii in culise, nu e vina pugilistilor. Cei mai multi adepti ai acestui sport vin din paturi sociale sarace... vor sa scape de mizerie si nu au o educatie aleasa. D-aia unul ca Mike Tyson este doar o marioneta la degetele rechinilor din sport. Artele martiale sunt altceva, nu ce vedem noi la televizor. Alea sunt sporturi de contact. Iar in orice sport de contact daca nu folosesti bratele precum un boxer, degeaba te urci in ring.
  6. Numele meu este Ina, sunt o motociclista inraita si locuiesc in Cluj-Napoca. Dane, imi pare rau pentru tine, dar trebuie sa treci de faza polutiilor nocturne inainte de am avea o discutie impreuna. Multa bafta in continuare la agatat.
  7. vis-a-vis

    Cea mai tare motocicleta

    A fost pe discovery, nu se mai produce, deoarece cel care a construit-o a murit pana la urma intr-un accident pe circuit.
  8. Ie proaste! Cat este distanta, in ani lumina, pe ruta Bucuresti-Pitesti?
  9. RASPUNS: Ca doar n-o sa vrem in U.E. ................. INTREBARE: La ce turatie atinge puterea maxima un cal de curse? (cred ca ai orbu' gainilor)
  10. Ca sa ne putem integra in absolut. ____________________________ La ce turatie atinge puterea maxima un cal de curse?
×
×
  • Creează O Nouă...