Mergi la conţinut

marianu

Membri
 • Conţinut

  30
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. Imprimeuri cu PRO-BIKE

  sal noni,uite am primit tricourile,si vreau sa le imprim ca sa poti sa le ai in wikend,ia uita-te la modele si spune-mi eventual pana maine la 5 eventuale modificari! sal si o zi buna!
 2. Imprimeuri cu PRO-BIKE

  sal noni,in primul rand vreau sa te felicit pentru initiativa,nu doar din perspectiva mea,iar in al doilea rand vrea sa iti spun ca ar fi bine daca ai face un poll kiar la intrarea pe forum(nush cum sa ma exprim mai bine)parerea mea e ca ar trebui sa fie ceva in genul bannerelor cu "vila tudor"...."japan motors",exactcum a fost anuntul pentru etapa d la tunari,pentru ca nu toata lumea,ma rog poate nu shtiu eu detaliile,intra pe noutati,asha makar ar fi ceva care sa sara in ochi!oricum deabia astept sa demaram actiunea propriu zisa si sa iesim la:beer: sa sarbatorim
 3. Imprimeuri cu PRO-BIKE

  confirm ca in ghiozdan inkape o kaska!!!!
 4. Iconite

  e mai "colorat" asha site-ul! p.s. inka ashatept siglele pro-bike!
 5. execut diverse tricouri personalizate cu logouri celebre shi nu numai! imprimeuri pe diferite materiale,kiar shi materiale mai groase(jeans etc) if u're interested call at 0742508293 sau marian@mekosdesign.com nu vreau sa inkark serverul celor de la pro,asha ka imagini shi detalii pe mail,sau in forum!!
 6. langa caminele moxa(caminele ase-ului) atelier d cromare ieftin,shi s baga la orice,mi-a cromat shi piulitze cand mi s-a zgariat d la kei!
×