Mergi la conţinut

BikE4LifE

Membri
 • Conţinut

  47
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  10d 23h 4m 2s

Despre BikE4LifE

 • Data naşterii 18.06.1987

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Targu Secuiesc
 • Posesor(oare) de
  HONDA CBR 600 RR

Metode de Contact

 • Yahoo
  pytbullka@yahoo.com
 1. BikE4LifE

 2. Nume: Honda CBR (1995) Data Adaugarii: 21 February 2011 - 10:16 AM Proprietar: BikE4LifE Scurta Descriere: Ceva ce nu stie toate CBR ...... Se poate porni motorul prin telecom cam 600 m . Vezi Vehicul
 3. Infractiune

  Salut! Am primit carnetul inapoi de la parchet a dat o amenda de 300 + 10 lej dupa ce am achitat mam dus la politie acolo am completat o cerere si cam dupa o saptamana am primit o scrisoare unde scria ca am primit 90 de zile plus nu am facut examenul ( nici nu am putut am avut cercetare penale) si a mai prelungit 30 zile! la fericirea mea in 5 mai a expirat termenul si eu la 7 mam dus dupa carnet ! :) DACA PATIT ASA CUM AM FOST EU NU FACETI GRIJI SI FARA SPAGA SE DA INAPOI CARNETUL !!!!! Multumesc pt toti cei care a vrut sa dea sfaturi mai ales pt Cezar si F_zoltan !!!
 4. Infractiune

  Salut ! doar minciuna il spune si politistul si ala altul !! acum o luna a zis ca o sa dea dovada cand expira 3 luni , ieri am vorbit si a zis ca saptamana asta trebuie sa primesc de la parchet hotararea si dupa acea pot sa iau carnetul ! Nu o sa anuleaza doar a spus ca sa dau bani :) ! pana acuma nu a facut nimic politistul a decurs totul cum trebuie atatea a facut doar cand m-am dus la politie sa scriem declaratie la parchet uitati aste e vitezomanul si s-a ras ! pentru asta am dat bani ? ! Nu conteza nu e mult 700 lej ..... O sa mai scriu cand aflu ceva !
 5. Infractiune

  Salut inca o noutate ! acum 2 saptamani am fost chemat la politia sa mai scriu inca o declaratie pentru parchet ! Am fost ajutat cu atat ca nu a scris politistul cat am fost prins cu radar ! Si acuma astept hartie de la parchet ! dar nu stiu cat de repede lucreaza si acolo !
 6. Presedinte -- Turul Il

 7. Infractiune

  Cesar, Zoltan io zic sa mutam topicul acesta la incepatori ca este oarecum interesanta discutia pentru cei cu mancarimi
 8. Infractiune

  multumesc mult ca ma ajuti DeusEx1 ! Atuncea trebuie sa fac contract vanzare -cumparare original pt ca am facut numai prin scris !! ulteiror se poate face nu ?
 9. Infractiune

 10. Infractiune

  :) stiam ca trebuie acelea acte dar anul asta nu am vrut sa platesc asigurarea , si a fost o zi frumoasa am avut chef sa plimb una :) nu am crezut ca o sa prinda politisti ! Nu am platit asigurarea + inscrierea acuma platesc 5 ori mai mult !
 11. Infractiune

  Parerea mea deacea nu a trecut la proces verbal pt ca ala e infractiune si parcetul da amenda sau pedeapsa..... dar sa speram ca o sa ai dreptate Zoltan :)
 12. Infractiune

 13. Infractiune

  Ieri am fost la un avocat a spus ca nu are nici o legatura numar rosii cu carnet de conducere si nu o sa anuleze ...... DAR astazi am mers la un alt avocat ,avocatul nu era acolo doar secretar si a spus ca o sa condamna si o sa anuleze doar categoria A !si am intrebat daca iau un avocat o poate sa faca ca sa nu anuleze permisul a zis ca nu doar ca sa nu primesc atatea amenda ! acuma cine are dreptate ? primul avocat a luat pentru 5 minute 50 lej :)
 14. Infractiune

 15. Infractiune

  Thx Zoltan :) in proces cerbal nu scrie ca am avut numar rosii expirate dar in dovada scrie la motiv ca am condus cu viteza de .... si avind inmatriculare oprit din 27.08.2009 ! proces verbal a fost scris pentru viteza , dar ei o sa faca raport parerea mea .... si nu faci griji Zoltan in legatura cu varsta :) si cu viteza in localitate in sat 2 km era fara curbe si case doar la dreapta aveam vizibilitate la drum.... dar politistii stie unde trebuie sa porneasca radarul !
×