Mergi la conţinut

Slik Radu

Membri
 • Conţinut

  5
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Online

  9d 16h 36m 32s

Slik Radu last won the day on 12 Noiembrie 2018

Slik Radu had the most liked content!

1 Urmăritor

Despre Slik Radu

 • Data naşterii 07.04.1987

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Honda CBR900RR

Vizitatori recenţi

611 vizualizări profil
 1. Intrunirea anuala 2019

  Cu părere de rău noi nu mai ajungem. Va dorim asfalt uscat și distracție plăcută.
 2. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Domnul meu Nicon, am avut placerea si onoarea de a face cunoștință cu Dumneavoastra. Eu sunt pustiul tacut și retras cu cbr600F negru. De regulă vorbesc doar când se vorbește cu mine. Și aici nu a fost un apropo. Îmi știu locul. După cum am mai scris și mai sus, nu mă bag in discuțiile domniilor voastre. Nu cunosc toate datele problemei și nici nu-mi permit sa comentez. Va port cel mai mare respect și vă admir. Să-mi fie cu iertare aroganta și îndrăzneala de care am dat dovadă, dar trebuie văzut interesul clubului înainte de orice altceva. Aceasta a fost doar părerea mea. Cu stima și respect, Radu
 3. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Domnul meu Ivan_Pedala eu nu mă bag in discuțiile voastre. Singurul lucru pe care am vrut să-l subliniez este că dați cu pietre in propriul club la modul asta. De ajuns in situația asta... Nu cred. Am alte lucruri mai bune de făcut decât să mă cert. Ideea este simpla: purtați cate discuții vreți dar sincer cred că în privat este cel mai bine (intre membrii) nu este bine și nici frumos sa se spele rufele in public. Nu suntem singurii care stau pe acest forum si încet dar sigur prestanta clubului se duce dracu la modul asta și nimeni nu-și dorește asta. Sunt sigur că s-a muncit pentru clubul asta, sunt sigur că s-au făcut eforturi destul de mari. Nu pot sa cred că a ieșit ca o ciuperca după ploaie și tocmai din acest motiv am vrut sa atrag atenția asupra acestei probleme. Imaginea clubului și a membrilor săi are și va avea de suferit daca se mai continuă cu discuții de genul în spațiul public. O imagine obținută cu greu. Bănuiesc că fiecare și-a adus aportul. Dar asta era doar părerea mea. Toată stima și respectul! P.S.: îmi pare rău să văd cum imaginea unui club este distrusa de proprii membrii. Daca am ofensat pe cineva imi cer scuze. Imi asum și sustin până la ultimul punct și ultima virgula ce am scris până acum.
 4. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Buna ziua, domnilor și doamnelor. Eu sunt nou venit în acest club, poate nu este locul meu sa comentez dar am doua întrebari: 1. Imaginea clubului nu trebuie protejata și promovata cu orice preț de către membrii săi? 2. Aceste discuții nu țin de organizarea internă a clubului? Sunt vizibile și nu aduc nimic bun la modul asta. Cred că trebuie să mă prezint: Numele meu este Radu, am 31 ani, am permis categoria A de 5 ani aproape 6, dețin o Honda CBR600F din 1994, 200.000km cumpărată la 33.000km. Am mai deținut și alte motorete. Chiar și comuniste. Nu-mi pierd nopțile prin intersecții la cafea după ce am dat o tura de cartier pt că am mers 2km și am obosit. Nu fac "liniuțe" după cum am mai fost întrebat. Membru fondator al unui RC din Bucuresti și fost membru al comitetului executiv. M-am retras în momentul în care majoritatea a decis că vor să avanseze la MC și stim cu toții că un MC necesita implicare 100%. Eu ca și restul doresc să-mi fac un rost în viața: o familie, un job stabil cu venituri sigure și constante, nu sa dorm prin clubhouse, dar nici sa încurc. Majoritatea a decis trecerea la MC, am ajutat cat am putut de mult pentru realizarea acestui lucru după care m-am retras. Nu vreau să-mi fie luat in nume de rău comentul. Daca se dorește să tac, am sa tac. Drumurile noastre s-au mai intersectat pe la diverse evenimente, va port cel mai mare RESPECT. Am fost prezent la o parte din întrunirile voastre înainte să fac parte din club, eram unul dintre cei aciuati. Cand a venit propunerea sa fac parte din acest club, normal că am spus "DA". A fost o onoare pentru mine sa fac parte din acest club. Pe viitor îmi doresc să onoreze toate întrunirile clubului și să cunosc cat mai multi din membrii săi. O familie frumoasă și numeroasă! Nu am avut placerea de a cunoaște toți membrii. Și nici nu cred că voi putea. Au fost 2 ani mai grei și am ajuns pe unde am putut. Am mai onorat diverse evenimente pe la alte cluburi dar nu am purtat însemnele clubului. Nu fac nimic de capul meu. Numai gânduri bune și respect! Asfalt uscat cat mai merge!
 5. Slik Radu

×