Mergi la conţinut

pannoniachopper

Membri
 • Conţinut

  9
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Tg. Mures
 • Posesor(oare) de
  Ural bobber din '57, Honda VFR, Pannonia TLF, TLB, TLT

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. pannoniachopper

 2. Cupa Endurocros From Hell!

  Cupa Endurocros from Hell! S.C. Customzone in colaborare cu Enduro Garaj v
 3. Club moto

  Asta da, topic.... Scop lucrativ... Oameni buni, habar n-aveti despre cluburile gen MC...
 4. istorice cumpar o ruseasca

  Daca cumpari IJ, sa fie NUMAI Planeta, sau 56, in nici un caz Jupiter! Deci sa aiba un cilindru, nu 2. Sfat prietenesc... Dar eu totusi zic, ca daca ai bani, sa iei un Nipru. Puternic, brutal, si daca nu faci prostii ca burn-out, tine mult, mult mai mult, decat IJ-ul, care e in 2 timpi. E usor de intretinut, usor de reparat, si sunt piese. Bafta, sa te vedem pe Mother Russia!!
 5. chopper antichitati

  Da, ai dreptate. Dar eu totusi cred, ca exista o cale de mijloc - cum am facut eu . Eu am modificat mult pe Pannonia, dar nu am atins nici cadrul, nici rotile, nici aripile. Evident, si motorul e original. Rezultatul e un look de chopper, care cu 2 ore de munca poti sa transformi inapoi in starea originala. Nu pt. o vanzare eventuala am facut asa, ci pentru dragoste fata de motor. N-am avut inima sa iau flexul, si totusi, am facut chopper. Cand e vorba despre o parte din istoria motociclismului, trebuie sa faci un compromis. Eu cred ca asta e cea ideala.
 6. My little bike

  Mai, baieti, mai... In primul rand invatati, sa calariti o motocicleta... Dupa aia sa fugeti dupa copaci...
 7. chopper HONDA VT 600 SHADOW

  Sigur, ca nu ai vazut, ca e Honda Steed, nu Stead! E un Shadow pentru piata japoneza, cu 400 de cm3. Oricum, ca choperist 1%, care a avut multe choppere comuniste, dintre care si cu cadru rigid, fara frana de fata, spun ca pe un chopper primul lucru e sa fii relaxat. Nu trebuie sa mergi mai mult decat 80 km/h, simti vibratia motorului, auzi tunetul tobelor, te uiti la pejsaj, si asa, incet-incet, vei simti feeling-ul easy rider. Feeling-ul adevarat, care numai un chopper poate sa-ti da. Mai ales un chopper customizat personal. Dar atentie: si dupa un chopper asa de frumos, ca Steed-ul, trebuie sa invati sa conduci un chopper artizanal. Un adevarat custom. Bafta, si sa nu iei langa pantaloni de piele o geaca enduro!!!
 8. chopper antichitati

  Nici vorba! Chiar daca o sa raman fara piese, si n-o sa mearga, va sta langa patul meu. Forever. Thanks, xtx!
 9. chopper antichitati

  De asta ce zici? O Pannonia... rare enough...
×