Mergi la conţinut

eco

Membri
 • Conţinut

  14
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  aprilia rs 125
 1. 125

  Derbi gpr 125 , cagiva mito sau rs
 2. yzf r6 sau zx6r?

  cal de curse ... 600 cmc 1 cal putere top speed 230 mp/h cu parbriz cu tot ....7000 euro negociabil toate actele la zi rar`ul ai expira pe 21 luna asta adica maine ... pers fizica sau chimie ...ca nu mi`a placut fizica ... Yaz-Ninja cumpara`l pe asta nu are decat defecte mecanice ... emite foarte multe noxe ...atita tot ...poti sa vi in severin sa te dai cu el ...pina la 7000 de turatii e blind
 3. DUCATI

  Cand vreodata ai sa vezi sa faca o italiana o japoneza ? Tot eu o sa-ti raspund : La pastele cailor !!! Compara R1 cu Ducati 999r sau Hayabusa ... Si ai sa vezi ca la nici o dotare nu o sa castige Ducati ..singurele europene care mai sunt cum mai sunt e Mv Agusta si rsv mile !!! Eu zic sa ramai la GsxR750.
 4. distractiv Povestea celor 4 cuvinte !

  papuci facuzi la mana
 5. O noua stea ?

  Si totusi,pare sa aiba multe daruri de oferit craciunita.
 6. Fizz si-a tras un CBR 600RR

  Si pana la urma pt ce tot va certatzi ma ca`s satuli de sclavi din astea care posteaza ca kknari cu chef de baza sau de cearta...pardon nu totzi majoritatea .. si care se simt cu musca pe caciula sa posteze si la mine`n ...... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
 7. Gabriela Szabo

  Era faza cu 2 purici care mergeau pe o hayabusa la un moment dat unu din ei zice ca i`a intrat o musca`n ochi ....nu cu 2 tzarani !!! :))
 8. cum este cu a1 kw?

  Bha mai cititzi si voi ai 16 ani , 11kw =15 cp si sa nu depasasca 50 de km/h
 9. pt. o fata ce motor e bun?

  cel mai potrivit dupa mine e rgv 250 suzuki fuge,trage ,etc !
×