Mergi la conţinut

CorinaKawas

Membri
 • Conţinut

  4
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  kawasaki R6
 1. A mai patito inca unul......

  Lore 71 ...Acum lucrul cel mai important este sa se refaca,iar cand se va urca pe motor. ..mai putin conteaza asta..are mai multe lucruri de facut inafara de subiectul cu motocicleta,sanatatea lui conteaza mai mult decat fiarele...gandeste-te ca la un motor oricand poti sa-i gasesti piese de schimb,dar la un om nu si atunci il poate costa viata...nu este la primul accident..si eu fac parte dintr-o gasca de motoare din Cta...asta e din familie...generatie din generati,asa ca am simtit orice senzatie in viata mea..desi tin la el si-l iubesc ii voi fi alaturi si la bine si la greu..sper sa-si fi invatat lectia de viata. Atat am avut de spus...
 2. A mai patito inca unul......

  Asta-zi a avut loc o minune ..minunea asta mi-a dat putere.. si-a revenit din coma ...Pot fi un INGER ptr el ,Dar nu pot tine loc de D-zeu!Pentrul restul lumii poate sa fie un oarecare,dar pentru mine este o lume intreaga! Cu dragoste, ingerashul.
 3. A mai patito inca unul......

  mi se rupe sufletul de el ...desi nu suntem de prea mult timp impreuna e suflet din sufletul meu ....eu nu pot lua deciziile in locul lui...Cristi care stia ca numai are carnet si ca a avut atatea accidente..cat de bun prieten i-ar fi fost nu trebuia sa-i aduca motorul!..faptul e consumat..ma rog ptr el sa-i fie bine ..
 4. A mai patito inca unul......

  Auzi fato ..cine te crezi tu sa ma judeci pe mine ?? Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin. tu crezi ca eu nu am vrut sa-i tin fraul sa nu faca gestul asta ..?Nu vezi decat ceea ce cunosti..nu sunt deloc sufleteste multumita ...si daca eu nu m-am interesat de starea lui de sanatate te inseli amarnic. Imi doresc din toata inima sa se faca bine si stiu ca este un suflet puternic ca sa renunte,misiunea lui inca nu s-a incheiat mai are multe de facut pe lumea asta.Un om poate gresi de mai multe ori, dar nu e vorba de un esec pana ce nu incepe sa dea vina pe altcineva. Invinuieste pe altcineva si vezi-ti de viata ta! Auzi fato ..cine te crezi tu sa ma judeci pe mine ?? Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin. tu crezi ca eu nu am vrut sa-i tin fraul sa nu faca gestul asta ..?Nu vezi decat ceea ce cunosti..nu sunt deloc sufleteste multumita ...si daca eu nu m-am interesat de starea lui de sanatate te inseli amarnic. Imi doresc din toata inima sa se faca bine si stiu ca este un suflet puternic ca sa renunte,misiunea lui inca nu s-a incheiat mai are multe de facut pe lumea asta.Un om poate gresi de mai multe ori, dar nu e vorba de un esec pana ce nu incepe sa dea vina pe altcineva. Invinuieste pe altcineva si vezi-ti de viata ta!
×