Mergi la conţinut

suflet_trist

Membri
 • Conţinut

  5
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  in cautare
 1. A mai patito inca unul......

  din fericire convalescenta mea s-a sfarsit....acum vreau motor..... multumesc pt. grija !
 2. Alt accident in Bucuresti

  nu mai zice nimeni nimic...? cum se mai simte flacaul...? si-a revenit....? apropou....daca are cineva un motor de vanzare 900-1000 cc. astept tel.0743656361. daca are kit competitie este si mai bine.... pe curand!
 3. A mai patito inca unul......

  are careva un motor de vanzare...? daca da sunati la 0743656361 as vrea ceva de 900-1000 daca are kit competitie este mai bine.... tks!
 4. Alt accident in Bucuresti

  imi pare rau pentru el...desi nu il cunosc.....am patito si eu sambata trecuta pe autostrada Cta-Buc. ii doresc insanatosire grabnica.....eu am fugit din spital dapa ce mi-am revenit din coma... sper sa se recupereze repede si sa ne vadem in sa cat de curand... multa bafta !
 5. A mai patito inca unul......

  salutare la toata lumea ! tin sa va multumesc in primul rand tuturor celor care ati fost alaturi de mine tot timpul in care eu am fost in spital...in special naravasei, si lui huanito care are o sora tare adevarata si sufletista. are cineva un motor bun de vanzare....? al meu este zob (....de fapt al alinei....sora mea........vreau sa imi cumpar iar motor.....ceva de 900-1000 cc. multumesc inca odata si sper sa ne vedem pe motoare cat de curand.....
×