Mergi la conţinut

Sunshine

Membri
 • Conţinut

  4
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre Sunshine

 • Data naşterii 14.04.1956

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Honda CBR 1100 XX

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  scheich101
 1. CBR 1100 XX - SuperBlackbird

  ..... sorry... in Germania se da nota 1 ca cea mai buna...
 2. Multumesc pentru explicatii. Nu cred ca am cerut eu sau altii de aici explicatii individuale. Daca citesti toate mesajele de la inceput o sa vezi ca nu sau dat explicatii detailate si fiecare sa intrebat ce sa intimplat. Daca se facea de la inceput un afis clar intelegea fiecare. Pentru mine o explicatie clara inseamna: - cine a luat datele - unde a dus datele.. adica pe ce site si sub care imprejurari Cred ca am inteles din cele spuse si nespuse pina acum ce sa intimplat. Si sper sa nu fim "purtati" din un loc in altul in viitor.
 3. CBR 1100 XX - SuperBlackbird

  Corect. E una din cele mai bune motociclete din multe puncte de privire (motor, cadru, frine...etc.). Eu nu as schimba cu alta si am testat multe, dar e si subjectiv. E buna pentru ture lungi si ai si putere la depasiri, chiar daca esti incarcat cu bagaje. Consumatia e o.k., cheltuieli pentru service etc. sunt mici si nu se prea strica. Cititi testurile intre motoarele de aceasi categorie.... nota 1.
 4. Astazi am intrat dupa citva timp si nu prea inteleg ce sa intimplat. Poate imi spune si mie cineva. Eu am devenit membru la pro-bike.ro si m-am inregistrat acolo anul trecut. Acum am vrut sa intri si nu am mai fost inregistrat. Daca "ma luat cineva" si m-a pus sub alt site macar ar fi trebuit sa ma instiinteze... ca nici nu stiu unde ma regasesc. Pentru Ninja: daca sunt unii membrii care isi exprima anumite pozitii atunci as astepta un raspuns si nu niste "jigniri", ca asa le-am inteles si eu. Si trebuie sa-i dau lui URK deplina dreptate, ca si eu gindesc la fel. Datele mele nu pot fi luate fara nici o instiintare si pot fi depuse pe alt site cu alta denumire. De fapt nici nu stiu unde ma "regasesc". Si asta nu depinde de drepturile la site. Poate o sa aflu si eu unde am fost "dus".
 5. Sunshine

×