Mergi la conţinut

kama3

Membri
  • Conţinut

    73
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre kama3

  • Data naşterii 08.12.1983

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Galati
  • Posesor(oare) de
    Dnepr MT11

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    jee_jee91

Realizarile lui kama3

  1. Pai de ce sa te complici cu scuter? inmatriculeaza direct gsx r-ul la primarie. Zici ca e de 50 si gata... o sa poti sa te urci si beat pe el, si fara casca, eventual ii pui in fata un cos d-ala de piata si gata. Daca zici ca ai permis ar trebui sa stii care e pedeapsa daca te prinde cu cioara vopsita. Iar daca o sa ramai fara permis ar trebui sa reflectezi bine daca sa mai mergi pe mobra sau nu.
  2. Le verifica doar daca o repari pe asigurare. Daca nu te intereseaza problema asta poti sa zici pas problemei asteia
  3. Stiu de cand mergeau cu bicicleta ca, cainii se reped la roata.Mie mi-e frica doar cand se duc in fata motorului si am sanse sa-i calc si pe langa faptul ca am potaia pe constiinta risc si eu sa ma duc pe jos cu tot cu motor. O faza: eram cu prietena in spate si printre blocuri sar doi sa ma latre.ea incearca sa se feresca si norocul meu ca nu m-a dezechilibrat prea tare ca ne duceam amandoi jos.I-am explicat ca e sinucigasa la fazele astea.Asa ca aveti grija daca aveti si pasager in spate.
  4. kama3

    problema actelor

    asa e!!! eram precisa!
  5. kama3

    Razbunare

    sa moara franta!!! chiar arata bine.omul poate s-o lase asa. doar sa-i puna geamurile la loc,
  6. kama3

    wheelies: legal?

    eu mi-am luat amenda pt ca am intrat intr-o intersectie cu frana de mana.eram cu masina.cica n-am redus viteza in viraj. legea specifica,, ca tb sa franezi doar daca prevezi vreun pericol. era 2 jumate noaptea, strada goala, nici masini nici pietoni doar gaborii in masina la coltul strazii. am facut contestatie pe faza asta si am castigat. imi bagam picioarele in 300k da nu am putut sa trec cu vederea prostia gaborilor. in codul rutier zice ca nu ai voie sa lasi ghidonul liber.nu zice nimik de mers pe o roata sau de burnout. pt tulburarea linistii publice nu au cum sa faca nimik.daca nu ai toba sparta sau manarita nu au ce sa-ti faca nici pt zgomot. daca va fac proces verbal nu semnati. daca il trimit prin posta contestatie. sa isi mai vada de treaba golanii. si daca le e ciuda ca noi avem moto si eu nu sa-si cumpere.
  7. cheile, talonul, cartea de identitate si contractul de vanzare cumparare(vreo 3 exemplare parca)
  8. codul rutier si regulamentul de aplicare daca e moped de unde draq carte de identitate in care sa scrie ce este?
  9. kama3

    fara permis

    nu stiu daca e de anul asta legea. daca nu prinde mai mult de 50 si nu are mai mult de 50 cmc se considera moped.chiar daca aia 50km/h sunt limitati.
  10. Adica eu daca am "B" de 10 ani si "A" de 1 luna nu pot sa merg pe o HONDA CBR 900 Fireblade decat dupa 2 ani "legal" ???????? Scuze dar pana atunci ce fac imi i-au Scuter????? pai ai experienta pe patru roti nu pe doua. e una sa stii sa conduci masina si alta sa stapanesti o motocicleta. se tot dau unii de ceasul mortii sa le explice la altii sa nu se urce din prima pe un motor puternic ca pot ajunge ingerasi si tot degeaba. or fi politistii tampiti dar chestia cu motocicleta de pana in 24kw(parca) in primii doi ani e pentru viata noastra. mai ganditi-va fratilor inainte.
  11. etrierul nu-l sudezi de furca originala.pe furca tre sa faci doua urechi(pe astea ori le sudezi ori le fixezi cu coliere suruburi...) iau de urechile alea prinzi cu suruburi etrierul.
  12. Pt oras e bun minskul.puturos nu este si nici nu se compara cu un moped.si acu s-o zicem p-aia dreapta: cum arati pe un moped si cum arati pe un minsk. atata timp cat minskul poate fi ridicat pe o roata si ajunge la 90km/ora eu zic ca nu e chiar atat de puturos.
  13. In piata mare din galati( bazarul unde vin rusii) ai fost? Este ruslan care aduce piese pt comuniste.Aduce cam de toate dar nu stiu cat de originale sunt.
  14. pt 85-90 cat duce un minsk nu stiu daca merita sa-i pui frana pe disc.Dar daca vrei era un topic unde cineva vroia acelasi lucru.Se poate dar costa destul. aripa de pe fata ai putea sa o cobori, dar sa-i faci un sistem klumea sa nu arate urat.eu pe a mea am luat-o cu aripa lasata dar nu mi-a placut prinderea asa ca am adus-o la forma initiala. Daca vopseaua nu arata bine ai putea s-o vopsesti.Apoi ai grija sa fie totul etans sa nu suipe ulei.a mea e etansa la cutie da in schimb curge ulei pe la imbinarea tobei cu cotul care iese din motor.nu ma deranjaza pt ca nu se mai infunda toba asa de usor. La bord nu stiu ce i-ai putea face ca n-are decat ceasul si trei becuri.
  15. Nu te supara ca raspunsul meu nu suna asa cum ai vrea tu, dar sincer asta e adevarul. Minskul nu e un motor pe care sa-l tunezi.E un motor pe care inveti sa mergi si pe care sa-ti faci mana.Ca sa te apuci sa umbli la motor inseamna sa-i scurtezi drastic viata si pentru plusul infim de putere eu zic ca nu merita. Dar ce poti sa-i faci e sa-l faci sa mearga bine.Sa porneasca usor, motorul sa mearga bine si sa consume putin(aici e capitolul reglaj carb) cu toate ca si dereglat consuma acceptabil,sa franeze f bine( pt un incepator e chestie de viata si de moarte).Ca sa nu ai probleme cu suruburile care se desfac de la vibratii iti recomand peste tot saibe grower. Daca nu tragi tare de el n-o sa te dezamageasca, si o sa fie o placere sa mergi cu el. Ai grija de el, spala-l, curata-l, unge-l si mergi cu el frumos si o sa aiba si el grija de tine. Bafta si asfalt uscat
×
×
  • Creează O Nouă...