Mergi la conţinut

florin_diliul

Membri
 • Conţinut

  54
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre florin_diliul

 • Data naşterii 26.04.1975

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  dragstar650 a clasic

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://www.chopper.ro
 • Yahoo
  florin_diliul@yahoo.com
 1. chopper tematici for trike

  ESTI BINE VENIT MIRCEA ORICAD VREI TU ¬¬¬¬!!!!!!!!!!!
 2. chopper tematici for trike

  FOARTE INTERESANT , merci mult !!
 3. dorim sa infiintam un club MC in londra care in primul rand va aduna romanii sub emblema acestuia , cine ne poate ajuta cu idei ? ori ce exemplu sau creatie proprie ne poate fi de folos ! hai calaretii bagati aici tot ce se poate ! " MC DRACULA " L&R
 4. chopper se vinde NAZI HELMET(original),pictat de mine

  o cumpar eu daca nu sa vandut inca . contacteazama pe msg sa stabilin cum facem tranzactia. florin_diliul@yahoo.com
 5. chopper tematici for trike

  ce mai e nou cu trikele ? ............................
 6. chopper tematici for trike

  cateva poze cu ce am mai lucrat ............... astept sugestii ...... merci MCMARGI o sa tin cont de ideile tale cateva poze cu ce am mai lucrat ............... astept sugestii ...... merci MCMARGI o sa tin cont de ideile tale
 7. chopper RADIO

  audientzza placuta la toata lumea !!
 8. chopper CHOPPERISTII

  bateti campii . :)
 9. chopper RADIO

  a incercat cineva radioul de mai sus?
 10. chopper for trike

  demontat! daca nu o sa daram casa!!!!! BAFTA TUTUROR
 11. chopper for trike

  poze de la micutul meu atelier. mentones ca e un beci chiar sub dormitorul mu cu intrare din holul casei unde locuesc aici in london . inaltimea beciului e de 120 cm, suprafata e estul de mare , oricum ma simt bine si e mult mai placut decat afara.
 12. La Multi Ani!

  LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!!!! SI SA VA IMPLINITI VISELE IN NOUL AN CE A VENIT!!!!
 13. URMARIRE GENERALA !

  din pacate da in tineretile mele !!! cert este ca la data spargerii eu nu eram de aproape un an in romania. singura dovada elocventa este pasaportul pe care deja le-am trimis cu avocata la sectia respectiva,problema e ca cei de acolo ma vor pe mine si nustiu de ce nu accepta ideea ca nu eram in tara la momentul respectiv. stiu ca nu ar trebui sa imi fac griji, dar tinand cont de biocratia care e in romania sant sigur ca la un moment dat cand voi intra in romania ma vor aresta si o sa ma tina 30 de zile pana ma duce de la vama la adjud si de acolo pana se lamuresc treburile. pt faptul ca ei nu vor sa verifice in vama data iesirii mele sau mai simplu nu vrea sa aiba un autor deocamdata necunoscut. ma gandeam sa fac o srisoare care sa o trimit conscutiv la, toate politiile , guvern, presa , televziuni, procuraturi , poate asa se sesizeaza cineva. Asta e doar o ambitie prosteasca a unui tablagiu nenorocit pt care eu trebue sa stau fugar departe de familie si de copil si sa nu pot intra in tara pentru ca cineva nu suporta probabil sa primeasca critici, de ce nu rezolva cazul, etc!!! Oricum astept sugestii cum sa procedez mai bine. bafta tuturor !!!! si sa nu aveti sarbatori ca ale mele!!!!
 14. URMARIRE GENERALA !

  probabil a comparato cu amprente de ale mele din baza de date sau din locuru in care au fost siguri ca am pus eu mana. cert e ca eu nu am fost la data respectiva in romania, si am cerut un sfat cum sa procedez daca se poate.
×