Mergi la conţinut

florin_diliul

Membri
  • Conţinut

    54
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre florin_diliul

  • Data naşterii 26.04.1975

Despre mine

  • Posesor(oare) de
    dragstar650 a clasic

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://www.chopper.ro
  • Yahoo
    florin_diliul@yahoo.com

Realizarile lui florin_diliul

  1. ESTI BINE VENIT MIRCEA ORICAD VREI TU ¬¬¬¬!!!!!!!!!!!
  2. dorim sa infiintam un club MC in londra care in primul rand va aduna romanii sub emblema acestuia , cine ne poate ajuta cu idei ? ori ce exemplu sau creatie proprie ne poate fi de folos ! hai calaretii bagati aici tot ce se poate ! " MC DRACULA " L&R
  3. o cumpar eu daca nu sa vandut inca . contacteazama pe msg sa stabilin cum facem tranzactia. florin_diliul@yahoo.com
  4. ce mai e nou cu trikele ? ............................
  5. cateva poze cu ce am mai lucrat ............... astept sugestii ...... merci MCMARGI o sa tin cont de ideile tale cateva poze cu ce am mai lucrat ............... astept sugestii ...... merci MCMARGI o sa tin cont de ideile tale
  6. a incercat cineva radioul de mai sus?
  7. demontat! daca nu o sa daram casa!!!!! BAFTA TUTUROR
  8. poze de la micutul meu atelier. mentones ca e un beci chiar sub dormitorul mu cu intrare din holul casei unde locuesc aici in london . inaltimea beciului e de 120 cm, suprafata e estul de mare , oricum ma simt bine si e mult mai placut decat afara.
  9. LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!!!! SI SA VA IMPLINITI VISELE IN NOUL AN CE A VENIT!!!!
  10. din pacate da in tineretile mele !!! cert este ca la data spargerii eu nu eram de aproape un an in romania. singura dovada elocventa este pasaportul pe care deja le-am trimis cu avocata la sectia respectiva,problema e ca cei de acolo ma vor pe mine si nustiu de ce nu accepta ideea ca nu eram in tara la momentul respectiv. stiu ca nu ar trebui sa imi fac griji, dar tinand cont de biocratia care e in romania sant sigur ca la un moment dat cand voi intra in romania ma vor aresta si o sa ma tina 30 de zile pana ma duce de la vama la adjud si de acolo pana se lamuresc treburile. pt faptul ca ei nu vor sa verifice in vama data iesirii mele sau mai simplu nu vrea sa aiba un autor deocamdata necunoscut. ma gandeam sa fac o srisoare care sa o trimit conscutiv la, toate politiile , guvern, presa , televziuni, procuraturi , poate asa se sesizeaza cineva. Asta e doar o ambitie prosteasca a unui tablagiu nenorocit pt care eu trebue sa stau fugar departe de familie si de copil si sa nu pot intra in tara pentru ca cineva nu suporta probabil sa primeasca critici, de ce nu rezolva cazul, etc!!! Oricum astept sugestii cum sa procedez mai bine. bafta tuturor !!!! si sa nu aveti sarbatori ca ale mele!!!!
  11. probabil a comparato cu amprente de ale mele din baza de date sau din locuru in care au fost siguri ca am pus eu mana. cert e ca eu nu am fost la data respectiva in romania, si am cerut un sfat cum sa procedez daca se poate.
×
×
  • Creează O Nouă...