Mergi la conţinut

RAMMIREZ

Membri
 • Conţinut

  17
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre RAMMIREZ

 • Data naşterii 02.12.1971

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  VN
 • Posesor(oare) de
  Kawasaki Ninja 500

Metode de Contact

 • Yahoo
  rammirez_ro@yahoo.com
 1. RAMMIREZ

 2. Testare Countersteering:trag Sau Imping De Ghidon?

  Aici e vorba mai mult de inceputul miscarii, cand nu ai nici o mana intinsa peste rezervor, motorul ruland drept. Daca te refereai la counersteering-ul de corectare, la jumatatea unei curbe, acolo e altceva. Impingi in mana de pe interiorul virajului. Oricum ar fi, ambele maini lucreaza. Nu e bine sa "rupi" mental miscarea pe maini (adica sa te gandesti numai la una din ele, stg-dr), pentru ca oricum ai face, cealalta mana trebuie sa intre imediat in actiune pentru a redresa motocicleta "destabilizata" prin counter. Da, cel mai bine a zis Coxanelu, ghidonul are doua capete! Hai primavara!!!
 3. service Tot Despre Ulei....

  E fara noima "experimentul"... uleiul de cutie are alt regim de exploatare decat cel de motor. Desi poate este mai vascos la rece, nu rezista la temperaturile din motor. Si experimentul tau cred ca a fost facut pe o masina. On topic: Nu cred ca se impune schimbarea tipului uleiului folosit la 30.000 km.
 4. Esti safe sau periculos?

  44... nu-i rau deloc!
 5. Mascariciul Din Mures (poze)

  Exact, omule! Era vorba de niste topicuri mai vechi de pe un alt forum, unde personajul punea la bataie nu stiu ce "centura" de campion la clasa 600cc. Avea un stil inconfundabil in exprimare si-si facea repede "prieteni". S-auzim de bine!
 6. Mascariciul Din Mures (poze)

  Hmmm... e cumva vorba de campionul absolut la clasa 600cc a Romaniei? Mai baieti, va roade invidia sau ce? Eu l-am indragit de pe atunci, dar cred ca a facut mai mult decat sa se laude singur pe forumuri de l-ati mazilit. Pacat de el, promitea sa spulbere si concurenta de la clasa de 1000...
 7. wheelies: legal?

  Da, te-ai luptat cale de 10m sa pui roata fata jos...
 8. RAMMIREZ

  photos ;)
 9. legislatie Plz Cititi Va Rog ! Important

  Box! Fight! Hajime! (asta e traducerea la ce-a zis Coxanelu )
×