Mergi la conţinut

SCUFY

Membri
  • Conţinut

    60
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

Tot ce a postat SCUFY

  1. Merci mult. A ajuns. Ce bine acum! De ar face toti ca tine. Sa stie tot romanu ca colegu mi-a trimis manualu moca. Eu am vrut sa il plates si ceva in plus ptr osteneala lui, dar nu a vrut. Pura colegialitate! Merci inca odata si toate se compenseaza in viata, pe o parte sau alta! Cine vrea ceva de la mine, carti in engleza de citit, sau kiar acest manual, il dau mai departe. A, Twist of the wrist 1 si 2 cine vrea! Format digital!
  2. Il vreau mult dar nu vreau sa deranjez si sa te pun la treaba, sa zic. Ar mai fi o varianta sa il pozezi cu un aparat foto digital si sa le trimiti. Daca ai unul si ai rabdare sa faci poze! Daca nu, la xerox ramane varianta! Si cumva ma revansez eu! Uite adresa mea: Prisecaru Andrei, str. Eliberarii 13, bloc iv36, sc. A, ap. 8, 900299, Constanta Nu stiu ce sa mai zic...merci nu e de ajuns!
  3. Necesita oarece deranj din partea ta! Scanat si trimis pe net ar fi cel mai curat! Dar daca nu ai posibilitatea...atunci xeroxat. Iti propun sa il trimiti xeroxat prin posta si eu iti platesc xeroxul, taxele postale, drumu pana la posta si deranjul si atentia ta, in ramburs! Altfel nu stiu cum sa apreciez deranjul tau, doar daca nu ai tu alta propunere. Merci mult.
  4. Oau, merci ca ai scris! Pur si simplu il vreau! Generalitati stiu si eu, dar vreau sa deschid cartea si sa vad odata tot ce trebuie, nu sa caut pe net defiecare data cand vreau ceva. Vreau sa fac setari la computer, vreau sa stiu ce antigel se baga, la cati km schima ei uleiul. Mare parte le stiu, dar...pur si simplu il vreau! La cat se aprinde becu de benzina...alt exemplu! Si ar mai fi. Merci ca vrei sa-mi zici, dar as fi recunoscator cumva daca l-as putea avea! Scanat sau xeroxat! Il platesc sau daca nu vrei asa...iti ofer carti in engleza de condus motoare. Twist of the wrist 1 si 2 (daca ai auzit) si altele. Sau altceva. Intreaba si poate te ajut cu ceva! Merci anticipat!
  5. Salut. Nu gasesc nicaieri un manual al utilizatorului ptr motorul meu (Gsxr 1000 2003). Manualul proprietarului! Pe cel de service il am de pe net, dar asta nu-i de gasit. Cine are, va rog, il platesc, sa-mi faca si mie o copie. Sau stiti pe cineva care are asa motor...intrebati ptr mine! Merci anticipat! Andrei 0723472911 scufy_99@yahoo.com
×
×
  • Creează O Nouă...