Mergi la conţinut

aMeTzItU

Membri
 • Conţinut

  56
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. noua aprilia rs125

  mai pretu nu depaseste 6000 mii si o sa vina in cta luna viitoare
 2. Roxana Ciuhulescu !

  femeia asta pe motor? are 2 m si ceva?
 3. cum este cu a1 kw?

  da si cum legile in romania sunt scrise pe perete si intelese de ei... ia sa vedem...: 125 cmc si 11 kw - a1 peste 125 cmc si peste 25 kw A deci oameni buni daca iti ei rs care are 21 kw unde te incadrezi?! eu am avoot problema asta dupa ce mi-al luat rs! dadeam de carnet si am intrebat pe mai marii politiei din buzau si cta si toti au ramas mutzi! noroc cu un agent mai tanar si mai descuiat la minte care mi-a zis ca este o eroare in lege si ca pot conduce linistit daca am 125 cmc si o putere pana in 25 kw! asta-i romanul a si faza cu ce skrie pe spate pe permis?:? nu-i nimik le-a fost lene sa skimbe permisu odata cu legea...! au zis k ii mai mijto asa:D
 4. Cu Ce Viteza Maxima Ati Mers Pe Motocicleta?

  170 cu aprilica mea RS 125! fuge a drq fuge...
 5. Tunning aprilia

  mai merge la 170 km/h(atat i-am dat eu) si toba arrow are la united-motors.banuiesc ca esti din cta! a si toba costa in jur de 16 mil.
 6. Wheelie

  mai aprilia rs 125 se ridica... mai greu da se ridika cel mai frumos se ridica derbi de 125.. GPR ! si-a luat unu din mangalia si a venit in cta cu el! la 5000 de ture dat drumu brusc la abreiaj si se ridica imediat! a si a facut la liniutze un rs! desigur ala de pe rs avea 100 kg:)) !
 7. CAT O SA MAI INDURAM?

  anul acesta s-au intamplat multe accidente dintre care, din pacate, unele care ne-au luat de langa noi prieteni dragi! prea multe accidente se intampla din cauza soferilor auto! indiferenta lor fata de noi, motociclistii! de ce trebuie sa fie asa?! oameni buni... macar daca nu se poate face nimik cu acesti DOBITOCI va rog eu frumos aveti voi grija!!! asfalt uscat si take care!
 8. Dan cu R1 nu mai este printre noi

  dumnezeu sa il odihneasca in pace! da .. asa e la 280 la ora nu a mai avoot nici un reflex si a intrat in stalp! am vazut ceva... dar pur si simplu nu a avoot nici o reactie la curba aia nenorocita (( desi nu l-am cun imi pare rau ! R.I.P.
 9. sfat

  eu zik sa iti alegi HONDA... daca iti ei nu iti mai trebe nnimik ... cbr 600 rr cu motocicleta aia nu iti mai trebe nimik
×