Mergi la conţinut

nevermynd

Membri
 • Conţinut

  45
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre nevermynd

 • Data naşterii 17.06.1986

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Yamaha XT125 R

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  miliady
 1. Semneaza petitia !

  @ babyblade: am mai pus datele si pe alt forum.cum iese soarele vin si semnez.promit. pe unde e omv la lizeanu?
 2. motocicliste FT motoretiste

  se simte cineva studenta la politehnica si cu motor honda, nu mai stiu exact de care?
 3. Vreo intalnire ceva?

  e prea departe... ma refer pe aici prin bucuresti:D
 4. Vreo intalnire ceva?

  Asha. Acum ca s-a facut mai frumos afara (au fost peste 0 grade) am mai ieshit si eu cu motoru prin Buc. dar vreau sa il vad si eu cum se comporta pe langa shosea. vreau si eu ii rog pe oamenii care au organizat padurea andronache sa mai aiba o initiativa de genu. Va roooooooooog mult de tot. astept raspuns.
 5. enduro enduro sau supermoto

  este motocicleta de cross cu cauciucuri de strada. si alte mici diferente insesizabile
 6. enduro enduro sau supermoto

  alea standard. pirelli scorpion - alea de strada. tu ai tot dinasta? la primavara vreau sa imi iau cauciucuri de cross sa ma duc la munte . vorbim pe mesenger daca vrei: ID: miliady.
 7. preg. troacele pt duminica BUCURESTI

  imi pare super rau ca nu am putut veni si eu dar tre sa mai fac rost de bani sa imi iau gume de offroad. acu am cauciucuri de strada si nu cred ca ash fi avut vreo shansa, si in plus am facut pana sambata seara si mi s-a desfacut si tija de la frana din spate. numai ghinioane!!! apropo, si cati ati fost?
 8. preg. troacele pt duminica BUCURESTI

  cum a ieshit? poze ceva?
 9. enduro enduro sau supermoto

  Mi-am luat si eu una noua (XT 125 R). ai acolo in manualu de utilizare (cartea tehnica) mai multe detalii intre diferente. vezi ca motoru e super bun da tre sa ai grija de al la rodaj. eu am facut abia 150 km cu el. al meu e negru . poate ne vedem intr-o zi pe undeva. sa imi zici cat ii dai. la mine a mers pana la 129. vorbim... Si vezi sa nu o speli niciodata cu un karcher (dinala de spalare sub presiune) ca se iau abţibildurile de pe ea dar sa stii ca e mai frumoasa neagra (fara chestiile alea gri pe-acolo). Vroiam sa te mai intreb si eu ceva. la tine curge sau a curs putin ulei la inceput pe toba de esapament si pute sau puţea rau de tot acolo? mie mi se pare ciudat. ai cauciucuri de enduro pe ea? sau ai de strada? Am uitat sa te intreb cum ai ajuns la munte, unde ai fost si cat ti-a consumat. merci. Am uitat sa te intreb cum ai ajuns la munte, unde ai fost si cat ti-a consumat. merci.
 10. poze PROVOCARE pt. cei ce au timp de POZE

  Vara 2005 (2.07.2005) - Grecia - I-la Thassos - Vf. nu-mai-stiu-cum 1300 m cu yamaha DT 125.
×