Mergi la conţinut

robbie_one_kenobbi

Membri
  • Conţinut

    9
  • Membru din

  • Ultima vizită

Realizarile lui robbie_one_kenobbi

  1. Are cineva vreun loc intr-un garaj pe la universitate-kogalniceanu-opera ? Stiu ca n-am prea multe sanse, da' nu se stie ce noroc da peste mine. Asta contra cost, desigur, ca nimic nu e gratis pe lume.
  2. Eu stau la 6 si nu am cum sa las motorul pe partea unde am geamuri, deci n-am cum s-o aud. Si chiar daca are semnal pe telecomanda, ca s-o vad din casa, pana cobor eu de la 6 (uneori nu merge nici liftul), nu mai gasesc nici un surub din ea. De asta nu mi-am pus alarma nici la masina (aviz amatorilor ), ca n-am cum s-o aud.
  3. statisticile astea te fac sa te gandesti daca mai vrei motor... Si tot ce zici tu e foarte logic si normal, dar iti spun ce e in mintea multora care vor sa-si ia primul motor (si era si in a mea): "sunt prea sarac ca sa-mi dau banii pe un motor mai mic si apoi sa-mi iau altul. Daca am strans bani de unul, nu stiu cand mai fac rost de altii, ca sa-mi iau mai tarziu unul mai mare." Pt. ca eu si multi ca mine nu mai avem 18 ani, sa ne rugam de mamica si taticu' sa ne dea banii si sa nu ne pese. Avem facturi si alte nenorociri de platit. Slabiciunea mea oricum sunt chopper-ele, nu motoarele de viteza, asa ca n-am vrut niciodata sa ma joc de-a Speedy Gonzales cu doua roti intre picioare. Si cred ca in primul rand totul se reduce la om. Din pacate, nu doar la omul de pe motor, ci si la omul cu care circuli in trafic. Eu am carnet de masina, dar prefer bicicleta, pana imi iau motor. Si banuiesc ca atitudinea soferilor fata de motoare e aproximativ aceeasi ca cea fata de bicicleta: nu existi. Si aici e adevarat ca intervine experienta despre care vorbeai tu. Dar un om echilibrat stie ca nu s-a nascut invatat si ca daca stie comenzile motorului (sau masinii, scuterului etc) nu inseamna ca automat e un bun pilot, asa ca merge precaut. In concluzie, sigur, un motor mai cuminte e mai bun, dar in primul rand trebuie sa te poti controla singur. Nu vreau sa spun prin asta ca trebuie sa ne luam toti motoare de 1000, ci ca in primul rand trebuie sa ne gandim cand tragem de acceleratie ca intre noi si beton nu e nici o tabla, nici un airbag.
  4. vecinii ca vecinii, ca 90 la suta dintre ei sunt peste 60 de ani, dar nu ma vad urcand cu motorul pana la etajul 6. Da, iarna se gasesc solutii. Dar ce faci cand poti sa mergi cu el ? eu nici nu stau intr-un cartier cu multe garaje, ca sa ma milogesc de careva. iar blocul meu (singurul din zona) are curte, dar sta descuiata, asa ca nu ma ajuta cu nimic.
  5. nu iarna as avea eu neaparat probleme, ca pot sa-l las la ai mei, la curte, da' din primavara pana in toamna nu am chef sa dorm in balcon, sa vad daca nu imi umbla cineva la motor
  6. Salut ! De multa vreme vreau sa-mi iau motor, dar ma "tine in loc" faptul ca stau la bloc. Ce faci cu motorul iarna, cum ti-l feresti de baieti mai "strangatori" ?
×
×
  • Creează O Nouă...