Mergi la conţinut

danielu

Membri
 • Conţinut

  30
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  19s

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Yamaha SR125

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  danielescu2002
 1. danielu

 2. service Manuale moto - RepairManualClub.com

  parca am mai spus-o undeva (pe alt forum?), pun eu la bataie citiva gigi pentru documente (alternativa de download) in state; am bandwidth lunar de 300G, merge bine.
 3. service posibil service moto

  in toamna pot obtine niste bani (pina pe la 15000E pe 3 ani), credit+nerambursabil. ma gindeam, desi nu ma pricep sau tocmai de aia, sa deschid un mic service moto in regim "self-service"! adica, garajul cred ca-l cumpar saptamina viitoare (pe la dristor), cumpar ceva echipamente (poate imi spuneti ce ar fi necesar, si eventual ce nu gasiti), si fiecare vine si isi rezolva problema :) cumpar scule, eventual o remorca, dau o mina de ajutor, belesc ochii... bine, in timp sau la chestii mai de rutina, (curatat, de exemplu) m-as baga. important e ca ulterior sa-mi iasa strict banii de rata... din placere... ce parere aveti?
 4. service Carburator, curge ulei(?)

  din cind in cind (si mai precis dupa ce am ajuns la o spalatorie, sa spal motorul sub jet) imi curge ceva, parca ulei, pe cricul de suport. cam la 2-3 zile, gasesc dimineata o mica pata, fara sa identific nici o fisura pe la motor. abia azi am descoperit un furtunas (de fapt banuiam ca are legatura cu el), sub carburator - duce in spate spre cric, care am crezut ca a iesit de undeva () si era unsuros. mai gasisem unul, lateral, care pare ceva de gaze reziduale, ceva cam ca la dacie cu furtunasele alea de ies dedesubt. cred ca initial primul furtunas era proptit pe la lant, ca prea era mizerie acolo - de asta am si dus-o la presiune, sa mai curat. am descoperit ceva uleios si in filtrul de aer, si nu inteleg ce legatura are benzina cu uleiul, ca nu cred sa faca amestec. nivelul uleiului (baie este comuna, cutia de viteze si... errrr, ambreiajul?) nu pare sa scada, si oricum e ceva de genul "o lingura de ulei". motorul e Yamaha SR125, monocilindru in 4 timpi. e ceva ce pot sa repar eu? s-a uzat ceva? PS. am dat cu "sarsh" pe forum, am gasit o referire la niste ulei ce ar proveni din epuratorul de gaze, dar deocamdata imi e putin prea complicat.
 5. distractiv Anagrame

  zuper: 'Hi! I'm an ideal.'
 6. de 2,5mil Euro? cam greu; proiect bun, ramine de vazut cit va fi de eficient, ca la papat banii uniunii sau ai altora ne pricepem. viteza ca viteza (nu ca m-ar prinde, ca abia ma tîrîi cu putin peste viteza legala...), dar ma coafeaza faza cu depasirile si neacordarea de prioritate!
 7. Locatiile noilor radare pe DN1

  daca te referi la "lampile" alea de culoare inchisa, rotunde (le-am vazut pe la Baneasa) - sint camere video care se pot roti (sub capacul ala de sticla), controlate manual sau activate de miscare, pot face zoom...
 8. distractiv Radiografii erotice !

  mai nasol e ca daca se lasa cu mostenitori, este posibil sa fie de tip "cernobîl"
 9. ex-motociclist

  14 nov, accident, dar nu moto; Manix, la 69, niciodata inteles - nici macar de ai lui; in poza, la vreo 30-35, banuiesc; ultima data a calarit o mobra, cu ceva ani in urma; mai tin minte si de una cu atas si de una d'aia de handicapati, a unui prieten de'al sau; aici, un mic "omagiu", ca de altceva nu cred ca o sa se bucure. motociclist in tinerete, fotograf amator, afemeiat; in ultimii ani l-a parasit norocul; pios la batrinete - asta a fost babacu' si miine il vad ultima oara!
 10. distractiv O noua pozitie

  uite si pe fratisu' si sursa de inspiratie!
 11. distractiv Locuri pentru handicapati la Mall

  hai mai bine sa ne ciondanim pe o zona mai adecvata, nu pe "Chestii distractive". si fi si tu mai constructiv; te vad numai incruntat.
 12. distractiv Locuri pentru handicapati la Mall

  sint perfect de acord sa existe rampe si locuri rezervate in parcare (dar nu asa multe, ci proportional adica 1/100), doar sa nu facem asta ca sa aratam cit de europeni sintem. si, in primul rind, sa si fie respectate, in primul rind de gardieni (blocat+ridicat). penibil m-am simtit si eu, ca am ocupat singurul loc care mai ramasese liber la handicapati (si ce handicapate de mertzuri!), si din putinele libere din parcare, ca tocmai la mine vine sa-mi atraga atentia, si nu aveam marunt sa-i dau.
 13. Cine a avut dosar ca a condus 50cc

  vezi Despre A1 si fara, am spicuit citeva din ordonanta si regulament. nu exista reglementare mai noua de 2003 (modificarile aduse recent nu afecteaza aceste articole; am legislatia cu toate actualizarile - Sintact'u) la 50cc + 50km/h nu ai nevoie de permis, dar la 51cc si 51km/h da! cititi mai fratilor din cartea galbena sau albastra (daca ati dat sau vreti sa dati examen) sau vedeti OG si Regulament
 14. Carnet A1

  Ca sa transez problema, mai precis (si am rugamintea, pe cit posibil, cind cineva face o afirmatie, sa o si sustina documentat): Regulament, art.52: Conducatorii de autovehicule si tramvaie trebuie sa posede permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte vehiculul condus. Ordonanta, Art.16 pct.19: Autovehicul = vehicul prevazut cu un dispozitiv mecanic propriu de propulsie; vehiculele care se deplaseaza pe sine, denumite tramvaie, si ciclomotoarele, nu sint considerate autovehicule. Ordonanta, Art.16 pct 18: Ciclomotor = vehicul cu 2 sau 3 roti, prevazut cu motor cu ardere interna, cu o capacitate cilindrica de cel mult 50cc, care pastreaza caracteristicile generale ale bicicletei, putind fi pus in miscare si cu ajutorul pedalelor, si a carui viteza de deplasare, prin constructie, nu depaseste 50km/h Ordonanta, Art.20 pct.1: Conducatorii de autovehicule trebuie sa posede permis de conducere si sa aiba virsta minima de 18 ani impliniti, cu exceptia celor care conduc un ciclomotor, care trebuie sa aiba virsta minima de 16 ani. Regulament, Art.53 pct.k: Subcategoria A1 = motocicleta usoara cu o capacitate care nu depaseste 125cc si o putere care nu depaseste 11kw Spuneti-mi va rog unde incadrati scuterul, deoarece strict conform definitiei, nu este ciclomotor (neavind caracteristicile biciletei)... Sau are pedale si eu nu stiu??? Nu cunosc, dar presupun ca militienii il incadreaza totusi in aceasta categorie (desigur sub 50cc si 50km/h; altfel, la A1, daca are sub 125cc). Nu gasesc de altfel nici definitia moped-ului, termenul corect fiind ciclomotor.
 15. pret de iarna

  sa ma lamureasca si pe mine cineva: prin toata bursa numai de asta dau, ca se vinde aia sau ailalta la pretul de sezon... stiu ca sint citeva luni moarte, stiu ca peste iarna motorul trebuie pregatit. si totusi, ce inseamna, concret? 100E? +5%? sa fiti intregi
×