Mergi la conţinut

zadanny

Membri
  • Conţinut

    31
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat zadanny

  1. Si am mea 19000km din 93, dar ce conteaza.....caii sa traga.
  2. O sa fiu sigur la intalire la cluj...si la intalnirile de prin ardeal...nu stiu daca o sa ajung la bucuresti. Vi la cj la intalnire? Zoltan vine la cj?
  3. Eu zic ca ai iesit bine cu banii! Pacat ca sunt o gramada de mecanici "lucruri slabe". Sa mearga motoru si ... sa vina vara...ne asteapta transfagaraseanu.
  4. Eu zic ca chopperul iti da un statut aparte...umpic mai conservator...un fel de limuzina a motocicletelor (cadilac daca vreti). Cred ca e cea mai sigura motocicleta si cea mai confortabila si daca permiteti mult mai fiabila decat cele sport. Cred ca daca vrei ceva sport poti sa uiti de chopper. Mi se pare ca imaginea lui nu trebuie schimbata. Si inca ceva.... pe chooper poti sa , mai ales daca ai suport pt cutia de bere.
  5. Imi place vopseaua. ...dar forma aia e cam patratoasa. (parerea mea)
  6. Salut baieti! Eu deja am inceput pregatirile pt. transfagarasean.....mi-a adus mos nicolae echipament, costum din doua piese. La lasat la second hand cu 1.500.000. Defapt altcineva l-a vazut si i-am zis sa-l cumpere....nici nu l-am vazut inca. Mai ramane sa imi iau casca, sa termin cu inmatriculatu.....si sa invatz si eu sa pun frana calumea.(cam uit sa folosec frana de picior) oooo shi inca ceva, poate ma ajutati voi cu un sfat. vizorul de verificare nivel ulei e negru negru.....deja am schimbat uleiul care si el era negru negru. Cum se curata vizoru ala sau cum se rezolva treaba asta? Nu am facut decat 60km dupa ca am bagat uleiul nou. Credeti ca se va curata in timp?
  7. Pana la urma mi-am luat virago de 250....mica si perversa. e cu 10 cai mai slaba decat el 250 dar toarce ca un tigru, abia astept sa vina vara, pt ca stiti voi: "iarna nu-i ca vara!" Io vin din alba , deci ne intalnim in varful transfagaraseanului....... facem noi cumva....poate o sa avem ocazia sa ne intlnim la ceva intalnire moto pana atunci. voi mergeti la intalalnire la cj? este vreme pana la vara................
  8. sal, stie cineva unde gasesc un manual de yamaha virago de 250. sau dati va rog cateva date tehnice: cuplu, viteza maxima,sau orice este de folor unui incepator, proaspat proprietar de virago.
  9. Multumesc mult de raspuns. It is a real help. stii si eu ma gandeam sa fac transfagaraseanu.....poate intr-o zi..
  10. Salut! M-am hotarat sa imi iau motor si am gasit un kawasaki el 250 cu 37000km fabricat in '95 si 2000 euro. Rog pe cunoscatori sa imidea cateva sfaturi! La ce sa fiu atent cand il cumpar? Daca stiti dati-mi cateva date tehnice, gen viteza maxima. Care tre sa fie rap de compresie? Si unde se poate face test de compresie?(motorul e din bistrita) Cum ar fi cel mai bine sa-l testez? cat de fiabil e?
  11. zadanny

    eleasing-medias.ro

    Sal! Credeti ca garantie 6 luni e ceva serios? (tinand cont ca aceasta garantie se refera doar la motor si cutia de viteze) Nu vreau sa le fac reclama proasta , din contra cred ca au cele mai bune preturi, sunt doar suspicios. (si nu stiu prea multe ca nu s-a prea uscat cerneala pe permisul meu) sincer mie imi place cel mai mult de pe situl lor kawasaki el de 250, cu toate ca daca dai zoom pe poza se vede ca rezervoru e putin ambutisat. Mai astept comentarii de la voi.
  12. zadanny

    eleasing-medias.ro

    Merci mult de raspuns! Sper ca 2006 sa ma prinda cu un motor dragutz. (mic si pervers)
  13. Stie cineva ceva despre motoarele de la eleasing-medias.ro? A cumparat careva de acolo? Preturilor lor sunt chiar bune. De iti vine sa as vrea sa imi cumpar si eu un motor. Sunt bune cele de la eleasing? Cineva imi zicea ca sunt dinalea lovite si apoi reparate. Stiti ceva despre asta? Mai stiti vreun loc cu preturi asemanatoare? Sau daca aveti ceva de vanzare, eu caut in jur de 2000 euro.
×
×
  • Creează O Nouă...