Mergi la conţinut

niesto

Membri
  • Conţinut

    50
  • Membru din

  • Ultima vizită

  1. caut pe cineva sa-mi finalizeze motocicleta, bono nu mai lucreaza la ea si vreau sa o termin sau sa o vand . nu o mai pot vedea asa , stagneaza deja de 6 luni ! daca cunoasteti pe cineva dati-mi va rog detalii !
  2. Pretul este cat se poate de realist si mic posibil , mult mai mic decat investitia in piese, motocicleta , lucru etc ...... 6000 euro
  3. Va salut , sunt proprietarul acestei motociclete in constructie si din pacate nu pot sa mai investesc in ea . As vinde motocicleta , probabil gasesc pe cineva interesat de aceasta bijuterie. Stau la dispozitie cu toate informatiile necesare in cazul in care cineva ar fi interesat sa continue proectul! Asigur transcrierea pe viitorul proprietar. tel 0744562097 ,0728332097 date despre motor: motocicleta a fost 2002 si in perfecta stare de functionare Engine: Kawasaki Vulcan 8 Front suspension: upside-down, progresive suspension Rear suspension: single arm swingarm ; air controlled suspension Front wheel: urmeaza Rear wheel: blank wheel, 18x250 Wide rear wheel kit Exhaus system:
×