Mergi la conţinut

abalamuc

Membri
 • Conţinut

  236
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  2h 35m 3s

2 Urmăritori

Despre abalamuc

 • Data naşterii 31.08.1966

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Posesor(oare) de
  929
 1. Franarea, Cheia Supravieturii Pe Motor

  Sal vad ca este invocat ROSBK si nu vreau sa zica cineva (un cunoscator) ca nu stim cu ce se maninca frinarea asa cur reese de mai sus .... deci foarte simplu si la obiect ... nu vad (si am sititde 2 ori !!!) sa se faca o ... cea mai mica referire la tipul cauciucului !!!! de ce ???? !!! pt. ca nu stim !! de aia !!! care vasa zica nu ne prea pricepem ...!!! cine a avut initiativa asta buna sa se documenteze mai bine sa angajeze niste cunoscatori sa intrebe la politie carei statistica in ecuatia frinari. 95 % din accidentele cu vatamari sau grave au avut cau fata tari sau mai rau de fier !!
 2. Calendar Provizoriu 2012

  este calendar pt. clasa B !! 6 etape clasament, cupe , podium !!
 3. motorsport Rosbk - Topic Oficial

  exact asta se promoveaza acum mai mult ca nici o data !! calsa B si C. La B se face si clasament !!! cu cupite , podium !!! Da !! ne vedem la start fraieriI
 4. Andrei Filimon, Micul Campion, Are Nevoie De Noi!

  Cum merge treaba aici la Dvs pe Pro ? ce face baieti ? se odorizeaza ? Mei ai pot sa indraznesc sa cutez sa zic ca eu sint cel care la filmat pe andrei in filmuletul de la Arad ? Si era rece si aluneca pista pt. ca sa lustruita de la mult mers si soare !!! bravo mi-a placut cum a-ti promovat sportul asta, moto viteza ca de fapt de asta este vorba si binenteles si pe Andrei, bravo, suces in continuare. hai sa se invirta roata !!!
 5. Ghidul Anvelopelor Moto

  Binenteles ca este bine sa invatam orice poate sa ne ajute sa me facem hobyul cit mai safe. apropo de info corecta, orice cau cu model este omologat de strada !!! pe cele care nu sint de strada scrie "not for roud use" adica pe slickuri. deci asta este info corecta nu cea facuta de Remus !!! In legatura cu a mea este mai mare ... da asa este!! asa se vede , dar cine a zis ca uni e fraieri ? si el e macio ? si culmea este exact invers !!! probabil ca doar nu a stiut trebuia sa se info. nu ?
 6. Ghidul Anvelopelor Moto

  Eu in locul tau nu as vorbi !!! cu avatarul tau foto sopat :D
 7. De Proba

  test
 8. salut Balamuc! merci pentru sfaturi... esti tare nenica

 9. pilotaj Trac Day School Initiere-acomodare-pilotaj

  In 20 de zile este etapa la Serees, prilej foarte bun sa mai invatam cite ceva. Va fi prezenta scoala de pilotaj in frunte cu Roland.
 10. pilotaj Trac Day School Initiere-acomodare-pilotaj

  Hai la cursuri si la Bucuresti si la Bacau si la Seeres. 0723.160.559. 07.678.55.797.
 11. service Discutie despre Cauciucuri

  nu aveam alta treaba decit sa ma incontrez cu asta adica domnu Robi rob ...ce sa zic .... El vrea sa fie cel mai vinzator de cau. ceace ...eu nu am nimic in potriva , sa fie sanatos, dar sa fie obraznic si defemator. Eu ce sa fac daca exista un secment inportant care merg NE civilizat !!!! a simtit ca pierde teren Si ce si-a zis el" il fac din vorbe " da sigur ...
 12. service Discutie despre Cauciucuri

  0723.160.559. 07.678.55.797. sint Destui si pe sitele asta si pe altele gasesti peste tot, spilul este sa sti ce sa iei !!! Mai repede vino sa te mentorez si dupa aia vezi tu. De ex am constatat ca au aparut SH foarte bune si la alti si cu 5-7 % mai ieftin decit la mine. Este adevarat ca ei au toti la un loc cite am eu dar eu si ii felicit ca au cau bune = MOI !!!!
 13. service Discutie despre Cauciucuri

  Buna ziua se poate un pret pentru un set Pireli super corsa pro 120/70 zr 17 si 190/55 zr 17 Sc 2 ? Si daca este pe stoc sau cind poate fi disponibil ? Multumesc anticipat. Rog seriozitate.
 14. service Discutie despre Cauciucuri

  A.. Da, mi de scuze gresala mea. Ok se poate un pret pentru un set 120 cu 190 ? Nu-mi da ignor te rog sint doar prost eu vreu sa ma documentez bine sa stiu ce cumpar. Daca nu aveti pe stoc sau nu aduceti sau este prea scump nui problema ca iau din alta parte, dar sa stiu cit este aici. Stiu ca este un topic platit de Dv. de accea cred ca sinteti o persoana competenta. Multumesc anticipat pentru raspuns.
×