Mergi la conţinut

abalamuc

Membri
 • Conţinut

  236
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  2h 35m 3s

2 Urmăritori

Despre abalamuc

 • Data naşterii 31.08.1966

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Posesor(oare) de
  929
 1. Franarea, Cheia Supravieturii Pe Motor

  Sal vad ca este invocat ROSBK si nu vreau sa zica cineva (un cunoscator) ca nu stim cu ce se maninca frinarea asa cur reese de mai sus .... deci foarte simplu si la obiect ... nu vad (si am sititde 2 ori !!!) sa se faca o ... cea mai mica referire la tipul cauciucului !!!! de ce ???? !!! pt. ca nu stim !! de aia !!! care vasa zica nu ne prea pricepem ...!!! cine a avut initiativa asta buna sa se documenteze mai bine sa angajeze niste cunoscatori sa intrebe la politie carei statistica in ecuatia frinari. 95 % din accidentele cu vatamari sau grave au avut cau fata tari sau mai rau de fier !!
 2. Calendar Provizoriu 2012

  este calendar pt. clasa B !! 6 etape clasament, cupe , podium !!
 3. motorsport Rosbk - Topic Oficial

  exact asta se promoveaza acum mai mult ca nici o data !! calsa B si C. La B se face si clasament !!! cu cupite , podium !!! Da !! ne vedem la start fraieriI
 4. Andrei Filimon, Micul Campion, Are Nevoie De Noi!

  Cum merge treaba aici la Dvs pe Pro ? ce face baieti ? se odorizeaza ? Mei ai pot sa indraznesc sa cutez sa zic ca eu sint cel care la filmat pe andrei in filmuletul de la Arad ? Si era rece si aluneca pista pt. ca sa lustruita de la mult mers si soare !!! bravo mi-a placut cum a-ti promovat sportul asta, moto viteza ca de fapt de asta este vorba si binenteles si pe Andrei, bravo, suces in continuare. hai sa se invirta roata !!!
 5. Ghidul Anvelopelor Moto

  Binenteles ca este bine sa invatam orice poate sa ne ajute sa me facem hobyul cit mai safe. apropo de info corecta, orice cau cu model este omologat de strada !!! pe cele care nu sint de strada scrie "not for roud use" adica pe slickuri. deci asta este info corecta nu cea facuta de Remus !!! In legatura cu a mea este mai mare ... da asa este!! asa se vede , dar cine a zis ca uni e fraieri ? si el e macio ? si culmea este exact invers !!! probabil ca doar nu a stiut trebuia sa se info. nu ?
 6. Ghidul Anvelopelor Moto

  Eu in locul tau nu as vorbi !!! cu avatarul tau foto sopat :D
 7. De Proba

  test
 8. salut Balamuc! merci pentru sfaturi... esti tare nenica

 9. pilotaj Trac Day School Initiere-acomodare-pilotaj

  In 20 de zile este etapa la Serees, prilej foarte bun sa mai invatam cite ceva. Va fi prezenta scoala de pilotaj in frunte cu Roland.
 10. pilotaj Trac Day School Initiere-acomodare-pilotaj

  Hai la cursuri si la Bucuresti si la Bacau si la Seeres. 0723.160.559. 07.678.55.797.
 11. service Discutie despre Cauciucuri

  nu aveam alta treaba decit sa ma incontrez cu asta adica domnu Robi rob ...ce sa zic .... El vrea sa fie cel mai vinzator de cau. ceace ...eu nu am nimic in potriva , sa fie sanatos, dar sa fie obraznic si defemator. Eu ce sa fac daca exista un secment inportant care merg NE civilizat !!!! a simtit ca pierde teren Si ce si-a zis el" il fac din vorbe " da sigur ...
 12. vand Cauciucuri Anvelope Moto Second Hand !

  Sunama sa-ti zic ce sa iei cind ajungi la el. 0723.160.559. 07.678.55.797. Ps. nu mai vorbi prosti sa intrebi ce firma intreaba ce model !!! Numai Robi rob pacaleste lumea cu texte pompoase !!!
 13. vand Cauciucuri Anvelope Moto Second Hand !

  evidnt ca tare.... cred ....cel putin asa am auzit Nu faceam atita pe nebunu dar asta ma suparat individul asta Robi rob care face pe interesantul si sa bagat in vorba cu mine pe un ton deranjant. Mentorat despre cauciucuri moca !!! Indiferent de unde cumperi. 0723.160.559. 07.678.55.797.
 14. vand Cauciucuri Anvelope Moto Second Hand !

  Tocmai ca am inteles , exact asta este si ideea sa fi bine informai sa mergi safe !! Nu ca Robi rob care te tine in ignoranta si facind pe prostul te pacaleste cu termeni universal valabili de genul " Daca te respecti " " daca vrei intradevar o treaba buna ..." etc spuse cu o intonatie Kafkaniana si te-a rezolvat !!!!
×