Mergi la conţinut

Pixel

Membri
 • Conţinut

  8
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre Pixel

 • Data naşterii 29.11.1980

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Vespa LX 150
 1. Pixel

 2. Vespa addiction

  Vespa
 3. Cu Ce Viteza Maxima Ati Mers Pe Motocicleta?

  Pe A2, cu 135 Km/h cu jucaria mea, Vespa LX 150. Mai mult de 140 nu are pe bord
 4. Caut detinatori de Vespa

  Salut tuturor scuteristilor. Intentionez sa cunosc cat mai multi detinatori de Vespa atat din Bucuresti cat si din alte localitati, pentru a infiinta in viitorul apropiat un Club Vespa in Romania, pentru ca spre deosebire de alte tari, la noi in tara nu exista asa ceva. Astfel, daca aveti cunostinte care detin Vespa modele vechi (Primavera, PX, ET) sau noi (LX, LXV, GT, GTS), va rog sa raspundeti sau sa trimiteti PM. Nu conteaza capacitatea cilindrica, dacasunt in 2 sa 4 timpi, daca au schimbator sau sunt "twist and go", ci doar sa fie Piaggio Vespa. Eu voi lua legatura si cu dealer-ul Piaggio din Bucuresti (de unde am cumparat si eu Vespa) pentru a contacta o parte dintre detinatori. Cu cat vom fi mai multi cu atat mai bine. Apoi va voi cere sfaturi celor mai experimentati si care fac parte din cluburi de motociclisti consacrate aici in Bucuresti, lagat de organizarea unui club, statut si alte detalii pe care momentan nu prea le cunosc. Multumesc, Ionut Cristian Pavel.
 5. Caut detinatori de Vespa

  Salut tuturor motociclistilor si scuteristilor. Intentionez sa cunosc cat mai multi detinatori de Vespa atat din Bucuresti cat si din alte localitati, pentru a infiinta in viitorul apropiat un Club Vespa in Romania, pentru ca spre deosebire de alte tari, la noi in tara nu exista asa ceva. Astfel, daca aveti cunostinte care detin Vespa modele vechi (Primavera, PX, ET) sau noi (LX, LXV, GT, GTS), va rog sa raspundeti sau sa trimiteti PM. Nu conteaza capacitatea cilindrica, dacasunt in 2 sa 4 timpi, daca au schimbator sau sunt "twist and go", ci doar sa fie Piaggio Vespa. Eu voi lua legatura si cu dealer-ul Piaggio din Bucuresti (de unde am cumparat si eu Vespa) pentru a contacta o parte dintre detinatori. Cu cat vom fi mai multi cu atat mai bine. Apoi va voi cere sfaturi celor mai experimentati si care fac parte din cluburi de motociclisti consacrate aici in Bucuresti, lagat de organizarea unui club, statut si alte detalii pe care momentan nu prea le cunosc. Multumesc, Ionut Cristian Pavel.
 6. service recomdare service

  Incearca la Scuter Service . Trebuie sa faci programare. Sa-ti traiasca Vespa. Eu am un model nou LX 150. Tu mai cunosti pe cineva cu Vespa?
×