Mergi la conţinut

ugluk

Membri
  • Conţinut

    35
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat ugluk

  1. ALPINIST !!! va vad pe toti de sus :)) cum va plimbati voi cu mobrele voastre si eu muncesc dar e ok... mai putin cand e vreme nasoala..
  2. l am vazut si eu ieri pe tot la a 3-a incercare (adormeam dupa primele 20min!) hmm,ce sa spun..nu i chiar asa nasol cum pretind unii,este ceva in gen batman sau spiderman doar ca e cu motoare :) si efectele speciale si felul in care arata mobra lui cage sunt super... recomand sa l vedeti e relaxant.
  3. hmm,imi pare rau ca nu a avut ce ti a trebuit tie,iti dau numarul unui tip pe care l am cunoscut cand faceam RAR-ul si spunea ca vinde cauciucuri SH ,eu nu am apelat niciodata la el dar incearca totusi 0723215418-adrian. multa bafta de data asta .
  4. salut, eu mi am luat cauciuc fata (SH) la 500mii +100mii manopera... din intersectie la razoare(de la academia militara mergi spre drm.taberei) de la singurul service din zona....daca esti din bucuresti merita sa dai o fuga sa vezi.
  5. salut,uite am patit o si eu..eram in "pustietate" -pe mosilor si nu stiam nici un service/mecanic moto in zona...asa ca m am gandit cat de bine ar fi ptr toti sa avem un fel de -localizare- a servicelor/mecanicilor din buc...si mai apoi din tara pe cat de poate :) asa ca uite ce propun : fiecare trece o adresa pe cat posibil precisa(sau macar zona/cartierul) ; un nume si un numar de telefon ! sper sa para utila ideia mea,daca nu propun stergerea topicului.
  6. ugluk

    Ce papa bestia

    lume..dar cu benzina aia FX parca...de la petrom , eu in general d'aia pun , o fi bine sau nu? pina acum merge super..astept pareri.
  7. ugluk

    topic despre...OGLINZI !

    bucuresti...uite ca la posibilitatea ca oglinzile sa "fie" mai jos sau mai sus fata de furca nu am luat o in calcul...la mine toate vin la nivelul ghidonului" ... banuiesc ca la un enduro sau ceva mai inaltut nici nu se pune problema...
  8. ugluk

    topic despre...OGLINZI !

    merci vecine de "incurajari" e bine sa stiu ca nu sunt singur
  9. off topic- nu de easyrider intrebam(l am vazut de mult timp..cam slabut,cu exceptia unor scene clasice) , eu vorbeam de "hells angel on wheels -din 1967" joaca jack nicholson cand era tinar... daca vrei iti povestesc si actiunea - l am vazut pina la urma- dar mai bine il cauti ca merita. asfalt uscat.
  10. am carnetul de curand pot spune si de mers tot asa..(un gs500e) si merg mai mult decat calm cu el.. rareori depasesc 60km/h pe cand ceilalti(masinile) zboara pe linga mine si la 80-90km/h pe strazi unde e limita de 40km/h de ex !!! in fine,ideia este ca sunt precaut si nu ma bag unde vad ca nu e de mine ! dar totusi nu pot sa nu observ o chestie care ma deranjeaza la culme, indecizia soferilor...oameni astia parca "dau cu zarurile" deciziile la volan ! in fine sa nu va plictisesc..trec direct la subiect : voi loveati "luati" la inceput oglinzile astora? mie mi se mai intimpla dar ptr k sunt ei prosti si merg in zigzag... am si eu o mica vina(sunt la inceput!) , ei ma claxoneaza injura..etc dar cam atita pot face ! sincer nu o fac intentionat,nu s nebun..dar ce pot face !?! p.s. - unii soferi merita sa le fie "luate" oglinzile... p.p.s.- merg atent si incet nu am nevoie de genul asta de sfaturi !
  11. ar trebui sa vii in buc sa vezi ce mistoh e... cred ca toti soferi/cretini din lume circula aici in buc... si ca si "al tau" sunt numai d'astia indecisi..ba te lasa..ba nu te lasa..ba te lasa. numai oameni prosti !si dupa ce ca ei sunt de vina tot ei cu gura mare... de fiecare data cand plec de acasa "ma rog" sa nu patesc nimic....si cand ma intorc acasa ma bucur ca sunt intreg.. asfalt uscat si fara prosti !
  12. mi a spus un prieten ca a vazut un accident de motor in zona,socului... motorul am inteles ca nu e "distrus" dar motoristul am inteles ca a plecat cu salvarea stie cineva ceva ??? sper sa fie ok !
  13. eu am specificat care piese "anume" imi plac de la trupele respective... faptul ca trupele si au mai schimbat din stil sau nu putin imi pasa...eu nu sunt fan "X-trupa" sunt fan "X-album sau X-piese"... highway to hell- ac/dc (uitasem de asta!)
  14. Rock you like a hurricane-scorpions; Smoke On The Water-Deep Purple; Harley-Davidson-ac/dc; perfect day-???(scuze dar chiar nu stiu cine o canta); burn in hell-Twisted Sister; Superbeast [Girl on a Motorcycle Mix]-rob zombie. and more to come... (cine imi poate spune cum e filmul- hells angel on wheels -1967 ?am inteles ca e cu jake nicolson, abea astept sa il vad..)
  15. *acest topic mi se pare de kkt! ii incrajeaza pe prostovani sa dea viteza ca sa aiba cu ce sa se laude. nu conteaza cu cat mergi ci cum mergi. ca si bunica stie sa traga de o maneta.*
  16. O stire de ultima ora (sosita de la agentiile media-fax..... adica de la mine) in legatura cu "mult cautatul" VLADISTO :- fost vazuta o persoana cu semnalmentele lui (adica brat curat si suflet exagerat ) in zona unirii cu un chopper negru(cel putin asta am vazut de la distanta-asteptam bus-ul ) doar ca tipul respecti - presupusul VLADISTO- era ras in cap si imbracat numai in piele,mistoh costumatie recunosc, si cu o statura mai mult decat atletica .... acum oameni buni si ne-buni nu bag mana in foc dar eu zic ca el era tipul,cel putin daca pozele dupa forum erau cu el.. si era pe chopper lume ! asta ca sa mai linistesc lumea :) !!! he's alive !!! VLADISTO nu ma injura daca nu erai tu ca tare semana cu tine tipul...
  17. tare aluzia cu roots si "blocurile din pantelimon" totusi,fratilor si suratelor aici ar trebui sa dati si voi macar cateva piese acolo..nu sa le confirmati pe ale mele ca stiu ca sunt belea... incerc si eu sa imi sporesc repertoriul...
  18. da,cum oare de nu m am gandit la "blody" roots- piesa aia ar merge oriunde oricum oricat ai o bere.. ps. matale te referi la varianta originala sau aia cu pavarotti ? de fapt ambele rocks"
  19. cum spune si titlul fiecare enumera 10 sau mai putine piese "motocilesti" in ordinea preferintelor : cum era normal incep eu : 1-zztop-bad to the bone 2-inxs-born to be wild 3-snoop dogg ft. the doors-riders on the storm 4-ac/dc-the jack 5-cargo-calare pe motoare 6-limp bizkit-rollin' 7-manowar-wheels of fire(si in general tot ce tine de manowar) 8-Xzibit Ft. Snoop Doggy Dogg- X 9-ludacris-act a fool 10-Daddy Yankee-gasolina * motociclesti=care va fac sa simtiti pofta de a urca pe motor sau pur si simplu va aduc aminte de acesta samd... **gusturile nu se discuta- putem da cu parerea dar nu sa judecam gusturile celorlalti!!! (imi cer scuze daca a mai fost topicul acesta!)
  20. every bodye is kung-fu fighting !?!
  21. salutare.am fost cu mobra(suzuki gs500e) la RAR sa ai fac identificarea. .numai ca SURPRIZA.... "gharcea" de acolo nu mi a aprobat o pe motiv ca nu am dimensiunile din carte ale anvelopelor( adica fata-110/70- 17 54h respectiv spate-130/70- 17 62h) faza e ca am anvelopele pe care le folosesc acum bune si nu am nevoie de altele.. ( "decat ca sa ai dau lui gharcea cu ele in gura"... (subliniez ca motorul asa l am luat nu m am apucat eu sa il modific,iar fostul proprietar nu mai are vechile anvelope) CONCLUZIA :rog pe cine poate si vrea sa imi imprumute niste anvelope-indiferent de stare-doar ptr ca sa scap de RAR. altfel chiar nu stiu cum am sa fac ( . multumesc anticipat si asfalt uscat tuturor
  22. salutare.am fost cu mobra(suzuki500e) la RAR sa ai fac identificarea. .numai ca SURPRIZA.... "gharcea" de acolo nu mi a aprobat o pe motiv ca nu am dimensiunile din carte ale anvelopelor( adica fata-110/70- 17 54h respectiv spate-130/70- 17 62h) faza e ca am anvelopele pe care le folosesc acum bune si nu am nevoie de altele.. ( "decat ca sa ai dau lui gharcea cu ele in gura"... (subliniez ca motorul asa l am luat nu m am apucat eu sa il modific,iar fostul proprietar nu mai are vechile anvelope) CONCLUZIA :rog pe cine poate si vrea sa imi imprumute niste anvelope-indiferent de stare-doar ptr ca sa scap de RAR. altfel chiar nu stiu cum am sa fac ( . multumesc anticipat si asfalt uscat tuturor.
  23. ugluk

    Pesteste-mi Masina

    ieftin si.. prost. am avut rabdarea sa ma uit la tot , ma gandeam ca o fi vreo poanta tare pe undeva... e o prostie ieftina facuta de niste retarzi "de dupa blocuri". no comment..
  24. salut,eu iti recomand scoala "moto academy"- mergi in poligon in ilioara si intraba de marius... cel putin faci pe un motor adevarat si nu ai parte de surprize la examen (am vazut 2 persoane care au picat examenul din cauza unor "hirburi" de motoare ) bafta multa.
  25. e mistoh joculetul si merge perfect intr-o pauza (ideal enduristilor ),have fun ! http://www.freeonlinegames.com/play/3207.html
×
×
  • Creează O Nouă...