Mergi la conţinut

uga_bike

Membri
 • Conţinut

  72
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Locatie
  Campina, Prahova
 • Posesor(oare) de
  honda

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. uga_bike

 2. Eveniment

  nu uita sa ne anuntzi si pe noi....sa auzim numai d bine..
 3. Incepand cu acest sezon ,motociclistii din campina si din imprejurimi sant asteptazi joia seara dupa ora 18 la casa tineretului.haideti cu mic cu mare, la cilinree ma refer, sa aratam ca existam... asfalt uscat tuturor.
 4. tobe inox.. supe rpretz. 100 lei.nr tel 0723325611. uga
 5. ba fratzilor.....un NIPRU pus la punct merge d rupe pamantul....an parametrii lui bineantzeles. Eu am avut nipru.senzatzia pe cate tzio ofera este unica...cred.acum am japoneza. este altceva dar totusi....nipra ramane nipra.
 6. reviste Ce s-a intamplat cu Dan Nastase

  sa ne traiesti multi ani nea dane si sa anvarti roata cu noi multi km de acum an colo . VA SALUTAM CU FARUL.
 7. Accident grav 12.10.2007 pe Str. Luica

  R.I.P D-ZEU SAI ODIHNEASCA.....
 8. 21.08.2007 Posada

  bebe a fost prietenul meu. ne petreceam foarte mult timp anpreuna. dumnezeu sal odihneasca ,iar noi , cei care lam cunoscut trebue sai cinstim memoria totdeauna si sa anvatam din ceeace el a patit.fiei tarana usoara.
 9. chopper Dupa inca 2 luni de munca

  multumes c din suflet frate pentru gandurile tale frumoase.
 10. chopper Dupa inca 2 luni de munca

  AVENT...sa traesti o mie de ani frate. nu pentru faptul k ai fos de acord cu ce am facut eu ci pentru faptul k apreciezi un custom facut numai de mana. tot ce am facut sant idei si materiale pe care m-i le-am permis. asa am crezut eu k ar trebui sa arate un custom facut de cineva care nu dispune decat de un flex o bormasina un aparat de sudura si multa pasiune.an rest sa auzim numai de bine. uga uga.
 11. chopper Dupa inca 2 luni de munca

  multam frate. gentuta am puso pentru k e facuta de mine. a vrut sa folosesc chestii facute manual . an cutia de parfum am bagat blocul de sigurante pentru k am acces la ele fara probleme. an rest......... atat am putut.
 12. chopper Savage LS650 vs Virago 535

  salut. nu am mers pe virago dar an schimb am un savage an 4 trepte 1988 de un an de zile. am rulat prin toata tara.foarte nervos, demaraj bun,ce sa mai numai de bine. as dori sai modific unghiul furcii precum a facut pinkhelmet. las ruga sami spuna si mie cum a facut. nr meu de tel este 0720513909. cobra din cappina sa ne vedem cu bine la bucov
 13. salut am auzit k toti mai multi modifika cutia de viteza la nipru si an loc de mansalier adapteaza a 5-cea viteza. ei bine daca cineva a facut asa ceva si stie sa ne zica fratilor si noua.astept pareri.
×