Mergi la conţinut

stefanP

Membri
 • Conţinut

  51
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  yamaha

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. stefanP

 2. In Campina sunt interzise motocicletele

  hai sa dam un exemplu clar. eu stau pe bld virtutii, intre mc si pasajul lujerului (cei din bucuresti , si mai ales cei din dr taberei, stiu despre ce vb). pe bucata asta de drum, noapte, poti sa ajungi la niste turatzii si viteze greu de imaginat. ganditi-va cum suna un gixer de 1000 cu toba goala la 14mii de ture noaptea la ora 1. credeti-ma ca imi zornaie geamurile la apartament repet, si eu sunt motociclist si am toba de toba fara amortizor. oare asta nu e tulburarea linistii publice? e nevoie de aparate de masura? ne mintzim singuri. parerea mea ca topicul asta nu-si are rostul.
 3. In Campina sunt interzise motocicletele

  daca te dai pe-o roata sau faci tricuri nu deranjezi "linistea publica" sunt sigur ca daca faceai asta nu se seziza primaru din cele 10 motoare cate au tobe legale? cu tobele pe care le avem majoritatea deranjam al dracu de tare "linistea publica" eu am un micron scurt (gsxr '06) caruia i-am mai scos si amortizorul.......pana mea...suna tare oricum, dar....daca e bal sa sune muzica , nu? preferai sa-ti ia talonul+ amenda 2 mil+ puncte de penalizare? eu prefer amenda 200 ron pt tulburarea de liniste publica. parerea mea!
 4. a dat o conserva peste Tariceanu

  mda....conservele cu statzionare pe dreapta iar mobrele viteza max admisa de lege 200....in curbe...pe line dreapta 315 km/h. hai sa ne vaitam, ca ne sta super!
 5. a dat o conserva peste Tariceanu

  perfect adevarat!
×