Mergi la conţinut

b.i.k.e.r

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. distractiv vreau o parere scurta de la ce`i cu experienta

  bun.... si ce e de vanzare? parca asa se numeste topicu'...
 2. service Ca sa va faceti minigaraje

  vladisto, niste poze cu un astfel de minigaraj ar fi bine venite...
 3. Peugeot Jet-Jorce 307 WRC

  superb scooter. ca design mi se pare numarul 1 ! daca si merge precum ziceti e extraordinar. insa pretul e mult prea mare - 100.000.000 lei (50cc), 220.000.000 (125cc). e totusi scooter.
 4. Kymco

  La partea cu materialele nu sunt de acord. Despre motor...am citit test ride-ul facut de italieni... oamenii erau foarte multumiti de scutere. Stii tu pe cineva care are kymco si a avut probleme? Detalii... Mersi.
 5. Kymco

  Astept cat mai multe detalii de la cei care au sau au mers pe un scuter Kymco.
 6. Cine a avut dosar ca a condus 50cc

  Sa stii ca nu ai dreptate. Citeste aici http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=18190 raspunsul pe care l-am primit de la Politie cand am intrebat daca se poate conduce fara permis acest scuter: http://www.euro-motor.ro/Kymco/skuter/agility50.htm . Ca sa fie cat se poate de clar am trimis si linkul asta in email. Mai clar de atat nu cred ca se poate.
 7. Noutati pt scooter-isti

  Pai si unde faci cursurile astea... Daca pretul e la fel ca la scoala de soferi mai bine iti iei permis.
 8. Noutati pt scooter-isti

  Iata ce raspuns am primit la intrebarea: "E nevoie de permis pentru a conduce un scooter <50cc limitat la 45km/h ?" Nu prea inteleg ce inseamna asta: "dovada absolvirii unui curs de legislatie rutiera" ....
 9. Kymco

  http://www.euro-motor.ro/ au dealeri in mai multe zone din bucuresti.
 10. Kymco

  Am gasit un test drive facut de italieni cu un Kymco Agility 50. Cine stie italiana se poate uita aici: http://www.infomotori.com/a_71_IT_15230_1.html . Astept in continuare pareri...
 11. Kymco

  Am vazut acum o oferta interesanta intr-un magazin. Un scuter Kymco Agility 50 in rate pe 5 ani cu 1 euro /zi. Cat de bun e scuterul? Astept de la voi informatii, detalii despre motor, calitatea materialelor din care e facut etc. Multumesc.
×