bogdan_harea

Membri
 • Conţinut creat

  1.509
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  44
 • Timp online

  94d 7h 42m 56s

bogdan_harea last won the day on March 16

bogdan_harea had the most liked content!

Despre bogdan_harea

 • Data naşterii 28.03.1957

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Yamaha XT1200Z SuperTenere

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  nsewmoto@yahoo.ro

Vizitatori recenţi

3.822 vizualizări profil
 1. La Multi Ani Simi si multumesc, la randul meu, pt urari. Continuarea maine la Nasu.
 2. Sterge lista ta. Exista una, actualizata mereu de mine, in pg 1. Pt a nu crea confuzii si pt a nu aglomera topicul cu zeci de liste republicate la fiecare depunere.
 3. Cel mai important este sa nu ne grabim, iar alegerea sa fie una inspirata si neaparat originala.
 4. Si un pic de auto cenzura. Fiecare "creator" sa aleaga dintre toate care-i trec prin cap una singura si aia cat mai bine rumegata. Oricum nu pot fi utilizate doua. Asta ca sa nu aglomeram oferta. Toni, cum tu ai fost cu propunerea de motto, poate ai timp sa le triezi si aduna intr-un singur loc pe toate.
 5. Ar trebui cineva sa le adune si sa tina evidenta lor. Mare atentie sa fie originale, nu preluate de la alte cluburi sau deja folosite pe undeva, inclusiv traduse din engleza.
 6. Exact la fel, dar nu este atat de evident pt ca si atasul se inclina. E foarte atent la drum, mai ales pe curbe si se pregateste inainte de viraj. Distractie totala sa-l urmaresti ! La drum intins se cam plictiseste si mai trage un pui de somn.
 7. Anul asta facem propuneri pt Motto si calificam pe cele viabile. Le lasam in suspensie un an si apoi alegem unul. Motto-ul este un lucru prea important si de neschimbat,odata ales, pt a nu lasa un timp mai mare pt sedimentare. Sa nu repetam discutiile cu sigla, aplaudata la inceput si contestata ulterior. Cei cu idei, sau doar guralivi, au un an pt discutii si controverese, dupa care votam si liniste. Pe tema asta. Parerea mea.
 8. Dupa amiaza intalnire la Nasu. Masa, dansul si scuzele . Apa minerala o dau eu, fara numar. Asteptam avansuri !
 9. Nu e rea pt inceput. Eu as mai scurta-o putin." Motociclismul este medicament nu pasiune, iar eu cel mai bolnav pacient."
 10. Pe Nicon care face cat 9 nu l-am socotit asa ca ramaneti 2.
 11. Contul ramane deschis pt depuneri. Avansul s-a predate, dar pt un nr limitat de camera. Ce se strange in plus, de acum incolo, se va vira direct pt suplimentarea nr de camera antamate. Legat de ce s-a spus mai sus, cei mai vocali si nemultumiti de organizatorii sau organizarea 2017 vor fi desemnati organizatori pt 2018. Sa auzim de bine !
 12. Astazi pleaca Bujie, Emil si Anghel sa depuna banii de avans , 4400 roni. Urmeaza completarea listei cu felul camerelor preferate si cuplajul pe camera.
 13. Am mai amanat un an scuteru. Am altceva in lucru.
 14. Sunt cel putin zece exemple de care-mi amintesc incepand cu Sacelu si continuand cu celelalte intalniri in care au intrat in club din prima si nu i-a mai vazut nimeni niciodata. Evident nu este nici singura si poate nici principala cauza, dar auto selectia ar fi binevenita. Exista porniri si entuziasme de moment care trec la fel de repede cum vin. Lista cu peste 100 membrii am spus-o eu si au spus-o si alti era umflata si nu corespundea realitatii. A fost o tentative de eliminare din statistici a membrilor absenti total, dar s-a cam renuntat. Personal m-am indoit dupa ce am aflat povestea lui Robi Indianul care a lipsit cativa ani de la intalniri, dar care, dupa ce s-au rezolvat problemele personale, a facut 1500 km intr-o zi cu camionul s-a suit pe motor si a venit la intalnire,. Am fost impresionat de acest coleg si de dorinta lui sa ajunga in sarsit la noi dupa o pauza de 4-5 ani.