Jump to content

Sher

Membri
 • Posts

  1,028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sher last won the day on January 16 2017

Sher had the most liked content!

About Sher

 • Birthday 02/01/1920

About me

 • I am
  Motociclist
 • I own(ed)
  EC

Contact Methods

 • Yahoo
  serslabescu

Recent Profile Visitors

7,090 profile views

Sher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Cum v-am obisnuit, cu ocazia “Zilelor Municipiului Alexandria”, Primaria Alexandria si comunitatea motociclistilor din Alexandria va invita sa participati la cea de-a III-a editie a evenimentului “Endurocross Alexandria” ce va avea loc in data de 27.08.2016, incepand cu orele 15, pe un traseu natural presarat cu obstacole artificiale situat pe malul raului Vedea. Nu este un eveniment sportiv, competitional, ci unul recreativ, de placere si antrenament. Taxa de participare este, ca si in anii precedenti, inexistenta! Vor fi 3 clase de concurs: A, B si daca se anunta suficienti doritori Atv. Se premiaza primele 3 locuri de la fiecare clasa. Fiecare participant va primi cate un tricou si poate alte surprize Traseul nu este lung, este de nivel usor spre mediu, dar asezonat cu busteni si pneuri de combina, masini, etc. Se alearga sustinut o ora plus un tur. In functie de numarul de concurenti, se pot modifica putin clasele. Se acorda diplome, cupe/trofee si premii constand in consumabile si echipament moto. Organizatorul ofera numere de concurs; Culoarul traseului este in totalitate marcat cu benzi. Chiar daca intrunirea are caracter amical, fairplay-ul va fi la el acasa. Astfel vor fi arbitri prezenti pe traseu. Parasirea traseului si neintrarea prin acelasi loc se sanctioneaza cu penalizare de timp. Scurtcircuitarea traseului sau a vreunui obstacol atrage dupa sine descalificarea. Se alearga pe propria raspundere La traseu ESTE prezenta ambulanta. Locurile sunt limitate. Cine doreste sa participe se poate inscrie pe topic, pe PM, sau la telefonul: 0767. 323 921(Serban) Va asteptam!
 2. S-a incheiat cu bine si a doua editie a competitiei Endurocross Alexandria. Cu acest prilej tin sa multumesc din suflet tuturor celor implicati in organizarea evenimentului, precum si sportivilor care au asigurat spectacolul, pana la ultima picatura de energie. Clasament Profi: 1. Botoaca Andrei 2. Cioc George Emilian 3. Slabescu Serban 4. Mark Koivacs 5. Stefan Muntean 6. Sasha Tolocenco Clasament Hobby: 1. Cezar Ghibirdic 2. Popescu Eugen 3. Istudor Iulian 4. Adi Meita 5. Dragos 'Ake' Panagoret. Va asteptam cu drag si la editia viitoare! Ride your way!!! Si cateva poze de la eveniment:
 3. Premiile sunt pregatite. Tricourile sunt la imprimat. Astept Bucurestiul
 4. Premiile sunt pregatite! Atasez harta exacta a locatiei. Bucurestiul este la doar 80 de kilometri pe E70
 5. Cu ocazia “Zilelor Municipiului Alexandria”, Primaria Alexandria si comunitatea motociclistilor din Alexandria va invita sa participati la cea de-a II-a editie a evenimentului “Endurocross Alexandria” ce va avea loc in data de 29.08.2015, incepand cu orele 15, pe un traseu natural presarat cu obstacole artificiale situat pe malul raului Vedea. Nu este un eveniment sportiv, competitional, ci unul recreativ, de placere si antrenament. Taxa de participare este, ca si in anul precedent, inexistenta! Vor fi 3 clase de concurs A, B si Vetrerani. Se premiaza primele 3 locuri de la fiecare clasa Traseul nu este lung, este de nivel usor spre mediu,se adreseaza si incepatorilor si celor de nivel mediu, dar este asezonat cu busteni si pneuri de combina, masini, etc. Se alearga sustinut o ora plus un tur. In functie de numarul de concurenti, se pot modifica clasele. Se acorda diplome, cupe si premii constand in consumabile moto. Organizatorul ofera numere de concurs; Culoarul traseului este in totalitate marcat cu benzi. Chiar daca intrunirea are caracter amical, fairplay-ul va fi la el acasa. Astfel vor fi arbitri prezenti pe traseu. Parasirea traseului si neintrarea prin acelasi loc se sanctioneaza cu penalizare de timp. Scurtcircuitarea traseului sau a vreunui obstacol atrage dupa sine descalificarea. Se alearga pe propria raspundere La traseu ESTE prezenta ambulanta. Locurile sunt limitate. Cine doreste sa participe se poate inscrie pe topic, pe PM, sau la telefonul: 0767. 323 921(Serban) Va asteptam!
 6. Alege o motocicleta nu prea puternica, de cilindree mai mica si cat mai usoara pentru inceput. Mt-03 mi se pare o alegere buna. Si Suzuki Sv650 este ok. Acum depinde si ce varsta ai, caci esti limitat de cilindree si putere la obtinerea permisului :)
 7. Daca faci A-ul si B-ul simultan scutesti ceva banuti. Este aproape imposibil sa mergi cu moto iarna. Cauta prin zona unde stai pe cineva cu moto/garaj, sau o benzinarie, si intreaba daca poti lasa mobra acolo peste noapte.
 8. Pentru cross nu iti trebuie nici permis si nici numar, pentru ca oricum nu se inmatriculeaza, avand in vedere ca sunt moto destinate competitiilor de motocross. In toate cutiile de viteza de moto intra ulei de motocicleta 4T: 10w40, 10w50, etc.daca la asta te-ai referit cand ai spus transmisie.
 9. Motorul in 2T este mai puternic si mai usor. Consuma insa mai multa benzina si polueaza mult mai mult. De asemenea nu este prea fiabil. Cel in 4T este putin mai greu si mai putin puternic la aceeasi cilindree. Are insa mult mai mult cuplu. Este mai economic, mai fiabil si nu este poluant. La un motor de competitie 2T eu pun 25ml de ulei la litru(fabricantul spune 20) Cat espre Kreindler, nu am auzit decat din Wikipedia de ei...
 10. Sunt diferite ca si clase. Eu optez pentru Yamaha, dar daca mergi doar prin oras, este ok si Honda
 11. Sfatul meu: scuter second de la un producator consacrat. Intra pe forumuri la sectiunea TM si cere sfaturi acolo / roaga pe cineva experimentat sa mearga cu tine atunci cand vrei sa iei ceva din zona.
×
×
 • Create New...