Mergi la conţinut

papas

Membri
 • Conţinut

  42
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 11h 43m 17s

Despre papas

 • Data naşterii 07.03.1953

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Tulcea
 • Posesor(oare) de
  kawasaki el 250 b/1990 kawasaki en 500

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  vergotip@yahoo.com
 1. papas

 2. Tehnice

  Daca stie cineva ceva despre acest ulei.
 3. Sa Ne Veselim

  Sedinta de informare Ţiganul vine acasă foarte tîrziu şi Piranda îl ia la rost: - Unde ai umblat, blestematule? - La şedinţă, fă! - Sedinţă, mo?!? Mă prosteşti în faţă? - Stai aşa, fă. Să moară mama, am fost la şedinţă. A venit cineva de la guvern şi ne-a zis: "Citez: În 2013 vom avea de 2 ori mai multă carne. Citez: Va creşte salariul cu 100%". Şi alte chestii din-astea." - Da' ce înseamnă, mă, "citez"? - Nici eu nu ştiu, dar cred că înseamnă ca un fel de "sanchi".
 4. Sa Ne Veselim

  Moscova, februarie 1980, ora 3 noaptea, minus 40 de grade, coadă la carne, vreo trei sute de oameni. Pe la 5, apare măcelarul, care le zice: – N-o să vină multă. Am primit indicaţii de la Centrală să nu dau la evrei. Fără să protesteze, vreo patruzeci de oameni se desprind din coadă şi pleacă prin viscol. Pe la 7.30, măcelarul iese şi zice: ... – M-au sunat de la Comitetul municipal. O să fie puţină rău. Cică să nu dau la ăi care nu-s membri de partid. ... Peste o sută de oameni se retrag tăcuţi. La 11, măcelarul iese iar: – Am primit un telefon de la Kremlin. Vine doar un pic de carne. N-o să vând decât la foştii ilegalişti. Pleacă simplii membri de partid, rămân doar vreo duzină de indivizi, îngheţaţi bocnă. Atunci, măcelarul le spune: – Dumneavoastră o să înţelegeţi: nu e carne deloc. Puteţi să plecaţi. Ceea ce şi fac, abia mişcându-se. Nişte bătrâni ilegalişti n-o să protesteze! Totuşi, unul îi spune altuia, clănţănind: – Nu ştiu de ce, dar am senzaţia ca evreii sunt avantajaţi!
 5. Sa Ne Veselim

  Un prieten de-al meu s-a dus într-o deplasare peste hotare cu colegii de serviciu. Colegii săi, dorind să facă mișto de el, înainte de înapoierea acasă i-au aruncat în valiză o cutie de prezervative. Ajuns acasă, soția a început să-i despacheteze lucrurile și ... găsește prezervativele. La întrebarea nerostită, ce se citea în ochii soției, prietenul meu a improvizat pe loc: ”La sosire toți am primit câte o cutie de prezervative, eu pe ale mele nu le-am folosit.” Colegii de serviciu, o săptămână întreagă n-au vorbit cu el, neavând explicații pentru soțiile lor, de cum au folosit prezervativele!
 6. Sa Ne Veselim

  Oda prostilorMotto: Cu prostul care n-are şcoală Te lupţi puţin şi-ai câştigat. Dar duci o luptă colosală Cu prostul care are şcoală! De-ar fi să-i luăm pe toţi la rând, Şi actualii, dar şi foştii, Cei mai deştepţi de pe Pământ Au fost întotdeauna... PROŞTII. Nu te ruga la ursitoare Să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost, Mai bine urlă-n gura mare : "Iubite Doamne, fă-mă... PROST!" De ce să tragi ca la galeră, Să-nveţi atâtea fără rost, De vrei să faci o carieră, Ajunge numai să fii... PROST. În lumea asta cu de toate, Unde se-nvaţă contra cost, Păcat că nici o facultate Nu dă şi diploma de... PROST. Avem impozite cu carul, Dar înotăm în sărăcie şi ce buget ar avea statul Dintr-un impozit pe... PROSTIE... Ei sunt ca iarba, cu duiumul, Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti ! O, Doamne, de ne-ar creşte grâul Cum cresc recoltele de... PROŞTI. Si-n lumea asta răsturnată, Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi, Savanţii noştri mor de foame Si numai PROŞTII sunt deştepţi.
 7. La Multi Ani!

  Se pune. Multumesc
 8. La Multi Ani!

  Multumesc tuturor.
 9. La Multi Ani!

  Multumesc Mircea, oricum, sa nu-ti imaginezi ca o sa ies la plimbare cu Etna sau Krakatoa, o sa ies cu batrana mea VAKAsaki. P.S. motocicleteta e de gen feminin, atunci sa vezi calare un mos,...pe-o moase
 10. Sa Ne Veselim

  O doamna intra intr-un magazin de arme: - Dati-mi va rog un Beretta calibrul 45 - Pentru aparare? - Nu, pentru aparare mi-am luat un avocat.
 11. Pasiuni Alternative ?

  Pai, ca sa prinzi peste, trebuie sa stii cu ce sa-l momesti.
 12. Pasiuni Alternative ?

  Hai Mircea, sa-ti fac pofta nedenumit58.bmp
 13. istorice Topicul Colectionarilor.

  Ceas electric de impuls, adica la fiecare minut dadea cate un impuls catre mai multe ceasuri secundare si de asemenea pentru inregistrarea pe banda magnetica a orei exacte la sistemele de inregistrare folosite in aviatie
 14. istorice Topicul Colectionarilor.

  La multi ani Mircea, tie si tuturor motoristilor. In ceea ce priveste "vechitura" sa stii ca e reconditionata100% cu piese originale. On topic. Cu toate ca nu sunt colectionar, am o pendula electrica de prin anii 60 care functioneaza perfect. Am sa pun si poze.
 15. Intalnire Motocicleasca La Tulcea.

  Parca spuneai ca ai si ceva poze "compromitatoare", hai nu fi rau compromita-ne, hai sari cu pozele...
×