Mergi la conţinut

tilik

Membri
  • Conţinut

    26
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat tilik

  1. actele astea se aplica si pentru motoare? numai de atat este nevoie? la RAR, ce trebuie sa am la mine? tot ce mai stiti sau daca a-ti intampinat probleme, spuneti, ca sa nu se loveasca si altii de ele
  2. Salut, Am inceput acest topic pentru a afla toate actele de care avem nevoie de a aduce un motor din alta tara si toate costurile aferente. Ma aflu in pozitia in care am banii de motor si nu stiu concret ce acte imi trebuie si nu stiu la cat o sa ma duca costurile acestora. Nu cred ca sunt singurul Asa ca rog frumos pe cineva care a adus si inmatriculat o motocicleta din alta tara, sa ne ajute cu toate detaliile necesare. De la actele care au fost incheiate in Italia\Germania\Spania\Franta\etc, actele care au fost incheiate in tara (taxe la banci, pt numere, tot), cat au costat, daca s-au intampinat probleme, ce probleme? Absolut tot. Multumesc mult si ajutati si voi noii motociclisti
  3. Preluat de pe alt forum: "am adus un ktm din germania si la inmatriculare la pol mi-au oprit toate actele si mi-au zis ca ma suna cand apare ceva oficial. VESTE BUNA --DIN 13.02.2006 MINISTERUL FINANTELOR A TRIMIS O CIRCULARA LA TOATE SECTIILE DE INMATRICULARI CARE SPUNE CA SE INMATRICULEAZA IN RO MOTOCICLETE SECOND DIN COMUNITATE FARA SA FIE PERCEPUTA TAXA DE PRIMA INMATRICULAREEEEEEEEEEE. MAI OFICIAL DE ATAT NU SE POATE.MAINE MA DUC SA IAU NUMERELE SI TALONUL. DESEARA MA FAC PRASTIE,CEEA CE VA DORESC SI VOUA.TRAIASCA DEZVOLTAREA PARCULUI MOTO ROMANESC.A FOST PRIMA DATA CAND AM SPUS UNUI POLITIST ---TE IUBESC." A mai spus omul ca in 2 zile a fost chemat sa-si ridice actele Actele de care au fost nevoie din ce spune baiatul: "am facut contract cu neamtu,nu am luat nici macar numere de zoll sau provizorii,am facut cartea si indentificarea la rar,taxe la bcr si taxe si impozite,fisa de inmatriculare ,actele de vanzare cump+brieful mare tradus si legalizat (sper ca nu am uitat nimic)si apoi gloante la politie.nu am platit tva,vama,alte taxe sau mai stiu eu ce.deci un motor din Eu ajunge ca si costuri la preturile din ue +cheltuieli de deplasare" Prin urmare, a disparut taxa. Deci..... cale libera spre motoare mai ieftine si bune in acelasi timp
  4. O sa ma interesez de asta. Vreau sa stiu daca rahatul ala de taxa de inmatriculare se aplica si la motociclete. Se aplica?
  5. Inainte sa intram in UE, aveai voie sa stai cu motocicleta sau masina cu nr straine maxim 3 luni in tara. Acum dupa ce am intrat in UE, care mai este limita de timp acceptata. Eu am auzit ceva de 6 luni si de la altii chiar un an. Ideea este ca vreau sa-mi iau motor de afara si nu prea mai am bani si de inmatriculat. De asta va intreb. Cam cat as putea sa stau cu ea cu nr straine. Nu mi-ar sta in gat sa ies odata la 6 luni sau un an cu ea din tara, pana la bulgari si inapoi.
  6. Ideea topicului este sa aflam care este cea mai tare naked Eu am 2 candidate: Yamaha MT-01 si Suzuki B-KING Voi ce ziceti? Care credeti voi ca e THE BEST NAKED?
  7. MErci de raspunsuri baieti. Ideea este ca mi-am gasit o kawa zx6r, cam ca a lui Silvian, cu mici diferente An de fabricatie 2003, 4.500 km si 3500 euro. E din afara, recunosc, dar oricum cred ca e ok. Apropo. Taxa de prima inmatriculare se aplica si la motoare? Vama a cazut, deci as ramane cu transportul motorului pana in tara si cu inmatricularea. As iesi cat de cat ok. Si daca am noroc o sa ies la o plimbare inainte de prima zapada. La masini stiu ca se aplica taxa din cauza ca trebuie sa aiba Euro3 sau 4. Motoarele ce euro trebuie sa mai aiba? Oricum ar fi sunt putin poluante, in comparatie cu masinile. thanks
  8. http://www.metacafe.com/watch/402158/nasty_car_crash/ Un mic link despre neatentia soferilor sau mai bine zis: durerea din cot pe care o simt pentru motociclisti Pareri?
  9. Ideea este ca peste o luna, 2 max o sa am in jur de 4000 euro, poate chiar si un pic mai mult. Si cum am pus mana pe bani, vreau sa imi cumpar motocicleta, sa mai prind asa zisele reduceri de iarna :). Pe langa aceste 2 motoare, ce ar mai putea intra in acesti bani si bineinteles sa nu fie ca an de fabricatie sub 2000? As vrea o japoneza, desi sunt un mare fan Ducati, dar italienele astea sunt un pic cam scumpisioare.
  10. Asa. Am si eu o intrebare si vreau sa va dati cu parerea. Ce motocicleta e mai buna pt oameni mai incepatori? Un GSX-F 750 sau un ZX6R ? Amandoua sunt ca fabricatie dupa 2000. AM carnetul de 1 an juma si ca tot omul m-am plimbat pe Minsk, Jawa, Ij si Dnepr, dar nu prea am pus pana pe o japoneza. Ce ziceti?
×
×
  • Creează O Nouă...