Mergi la conţinut

AndreiRN

Prieteni
  • Conţinut

    5.147
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    10

Tot ce a postat AndreiRN

  1. Sa cam stafidit de tot acest loc de discuti numit forum. Karma o fi de vina?
  2. AndreiRN

    Feroce

    O veste teribil de dificila. Am avut onoarea sa-l cunosc personal si sa-i fiu vecin de cort un weekend si in acel scurt timp am descoperit ca mai sunt si romanii cu integritate si onoare si ratiune. Feroce era un individ cum rar ai ocazia sa cunosti. Tacut si chibzuit care gandea inainte sa deschida gura. Este enorm de trist ca a cazut victima sistemului de condus anarhic de acolo. Dar a lasat in urma un val de lucruri bune si pt asta nu va fi uitat niciodata. R.I.P.
  3. Si acum la SUBIECT. Am avut norocul in viata sa pot merge oriunde imi doresc si asta inca din tinerete si pe 2 rotii am petrecut clipe ce nu le voi uita nicodata. Pe un alt forum chiar am pornit un topic "27 de ani in California" care sa intins pe multe pagini si a fost vizitat de zeci de mi de ori ca pana la urma sa fiu banat de un nou moderator fost securist fortat la pensie devreme la 50 de ani pe motiv ca nu sunt "patriot" si nu imi iubesc "glia stramoseasca". Asa ca nu ma lasa constiinta si integritatea sa ajut cu contributia mea forumuri unde puterea este in mana unor indivizi abuzivi. Prefer sa-mi petrec timpul liber de la birou pe benzworld.org unde libertatea de cuvant este respectata si moderatori modereaza nu dau cu parul. Trist dar ...... ce semeni aia culegi.
  4. Intreaba-l tu pe Gaxel. 9 au fost sterse.
  5. 1. Nu cred ca esti in stare. 2. Intuitia ta sa o duci la casare atunci. 3. Cauta tu bine pe forum si gasesti poza cu dedicatie de la Stanley Love adresata mie sau cand vi pe la mine te duc pe la JPL sa-ti fac un tur sa vezi si tu spuma de aer. 4. Doi ani dupa acel accident am aplicat la firma care facea bidoanele de combustibil solid. Parca ieri eram langa ele si ma simteam coplesit. 3 ani a fost proiectul meu ca inginer si cu lupa ma uitam la O-Ring dupa imperfectiuni. Ce timpuri. 5. Si eu care credeam ca ala este Mr Clean Daca nu pui si de la brau in jos nu te cred. 9 posturi sterse.
  6. AndreiRN

    Ciinii Vagabonti.

    Tot om incorect ai ramas. Asta este despre caini? "bravo! nenorocitele de lepadaturi cu care ai stat la vorba, ai baut bere si ai ras, cu care ai calatorit si te-ai distrat, lepadaturi care daca i-ai fi sunat la orice ora din noapte ar fi sarit sa te ajute, care nu te-ar fi lasat de izbeliste daca ai fi avut probleme care te-ar fi imprumutat inclusiv cu bani. bravo tie!... AI SERVIT ASOCIATIA!.. si pompierii stau cu fruntea sus! "
  7. AndreiRN

    Vremuri De Haiducie

    Rautaciosule. Peste 40 de ani o sa repeti si tu povestirile tale.
  8. Ai grija ca denigrarea romanilor sau a membrilor este pedepsita pe acest forum si asta e acuma in regulament. Doar moderatori au voie. 1. Adica tu te uiti la avatarul meu si crezi ca am aripi??? 2. Pai fiecare musca si el de unde poate si ai face placere. Stiu ca unu ar vrea din fatza dar ..... sunt prea inceti. Toti primim ce meritam in microsocietatea prezenta indiferent cat e de denaturata. 3. Pai tu esti cel care a lipsit de la festivalul de la Snagov ca eu unul am fost prezent si cu placere am intalnit membri fi facut amintiri de neuitat. Se pare ca cei cu ganduri rele au stat ascunsi dar eu ai asteptam. 4. Subtila incercarea de insulta dar nu esti nici primul si nici ultimul. Si ca sa pun putina sare pe rana ta iti spun ca 10 ani am lucrat la Naveta Spatiala ca inginer de Calitate si acuma ma invartesc pe langa F35 si B747 - 800. Tie iti place sa speli vesela? Mi nu prea. 1. Mi-a furat si mie ochiul decum a aparut modelul dar din pacate pe aici nu se vinde si a trebuit sa ma uit in trecut la Honda CX si doua s-au lipit de mine. 2. Nimica nu este offtopic pe topicul meu. Sau asa a zis Zoli cand mi la dedicat. Mersi pt urare si .... "Let it be" spunea melodios un om mare. Eu niciodata nu m-am ferit de confruntare si pot spune ca mare parte din sclipirile avute din controversa le-am tras. Tu, ca viespar nu esti strain de loc de intepaturi.
  9. Pai amandoi suntem off topic si daca ar fi dupa uni moderatori si regulament am fi scosi pe bara ca sa ne reeduce cica. Scrie mai bine pe topicul mie dedicat cat mai pot scrie macar.
  10. 1. Adica tu iti imaginezi ca eu tastez pe motor in timp ce conduc? Zici ca ai 4 clase? 2. Nu, nu scrie pe fruntea ta. De fapt nu am vazut inca o poza reala cu tine. 3. Sa pusca care trage dupa colt ai vazut. O sa o vezi prin filme curand. Dupa nici o saptamana revenit din exil 4 posturi mi-au fost sterse si mi-a foast adus la cunostinta ca un val de plangeri din partea moderatorilor si a mebrilor au fost adresate administratiei. Cu toate astea niciunul nu a avut curajul sa mi se planga direct mie pe PM sau in public si asta era de asteptat. Cum gloata este inca la putere acolo neconditionat este foarte posibil ca prezenta mea sa fie foarte scurta. Pt a suta oare invit pe cei ce au o nemultumire sa aiba curajul sa o prezinte in public chiar. Eu sunt aceasi persoana ca si acum un an sau acum cinci ani asa ca nu va asteptati sa devin lingau si mincinos. In rest ...... soare si bunavoie la toti.
  11. 1. Se pare ca e doar pe termen scurt fiind amenintat cu exilul dupa doar 3 zile. Asa e viata prin romania. 2. Acuma fetele mele sunt in livada de migdal la polenizare. Se plateste $164 de familie. Intr-un singur weekend mi-au dat peste 100 de intepaturi fara niciun fel de efect. Imunitatea 100%. 3. Acum 30 de min faceam zahar cubic propolizat pt clienti. 4. Trista situatia si e o mare pierdere a familiei. Un cer perfect albastru dar doar +18C deocamdata.
  12. Mie 4 in 2 zile asa ca ..... asa e pe aici. Ramane doar ce e placut.
  13. 1. Da mamico. Toata viata am auzit asta. 2. Lumea face ce lumea poate. 3. Pai asta e dorinta ta in viata? A mea nu. Trafic
  14. Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America, diriginta le prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia. Incepe ora: - Sa vedem, cine stie cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: ‘Libertate sau moarte!’? Tacere de mormant in clasa, numai Suzuki ridica mana: - Patrick Henry, 1775, Philadelphia. - Bravo Suzuki, si cine a zis: "Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara."? Suzuki: - Abraham Lincoln, 1863, Washington. Diriginta se uita peste clasa si zice: - Mi-e rusine pentru voi, Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi! Din spate se aude o voce: - Pupa-ma-n cur Japo imputit! - Cine a zis? intreaba diriginta. Suzuki se ridica si zice: - Generalul McArthur, 1942, la Guadalcanal, si Lee Iacocca, 1982, la sedinta actionarilor Chrysler. In clasa iarasi liniste, numai din spate se aude iara: - Imi vine sa vomit! Diriginta striga: - Cine a fost nemernicul? Suzuki: - George Bush senior catre Tanaka ministru japonez in timpul unei mese de serviciu, Tokio 1991. Un elev se ridica si zice: - Suge-ma! Diriginta crizata: - De ajuns! Cine a fost impertinentul? Suzuki: - Bill Clinton catre Monica Lewinsky, 1997 Washington, Casa Alba, Biroul Oval. Inca un elev se ridica si zicet: - Suzuki asta e un rahat mare! Suzuki: - Valentino Rossi 2002, Brazilia, Superbike GP. In clasa e un haos total, diriginta lesina, se deschide usa si intra directorul: - O adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea! Suzuki: - Traian Basescu catre Pogea, ministru de finante, la o noua sedinta de rectificare a bugetului si de creare a noi impozite, Bucuresti, ianuarie 2009.
  15. 1. In cursul anilor motocicleta a trecut la capitolul placere si distractie si mai putin vehicol de transport zilnic cum era in tinerete. 2. Pai cursa de 1000 km pe Orange County mi-a apartinut si peste 200 de caini lup in curte mi s-au nascut. Acuma albinele si mierea imi fura timpul.
  16. 1. Asta e bine. Cu toate ca se poate intelege ca nu ai nici 4 clase. 2. Normal ca nu ti se pare. Am peri albi in cap si dor oasele cand lovesc salteaua cu corpul asta batran.
  17. 1. Esti primul la care aud acest .... termen nou inventat. 2. Cand mergeam eu pe strada pe acolo ...... nici macar motoare japoneze nu erau si tu poate nici nu te nascusei. 3. Pai din '83 cati ani ar fi? 4. Tu doar 4 clase ai facut? Glumesti cred.
  18. Motorul in V intotdeauna ma intrigat enorm. In .... tinerete am lucrat cu un prieten la al lui Moto Guzzi. Acum doua se odihnesc in curtea mea dar ceva mai clasice si mai de calitate. Honda CX.
  19. Un subiect la care societatea a denaturat extrem de mult si unde gandirea este plina de ipocrizie. Tot ce mancam a fost viu. Da, platim pe cineva ca sa omoare pt noi si astfel ne declaram ..... impotriva omorului. Dar nu e aproape nimica ce punem in gura care nu a trebuit sa fie omorat de cineva. Sarea doar. Din pacate aceasta rupere de realitate duce la o gandire in mase aberanta. Se da vina in dreapta si stanga si apar legi care de care mai bizare. Personal chiar daca am crescut la bloc am avut "norocul" de a omora multe gaini, curcani, ratze si gaste pt colocatari blocului in adolescenta. Asa faceam bani de film in ani '70. Pe langa asta am crescut mancand iepuri asta insemnand +50 pe an sacrificati. Sarac fiind ma uitam doar la alti care se bucurau de porc inainte de sarbatorile de iarna dar odata ce mi-am permis am avut grija si de 3 din astia chiar daca iarna nu prea stiu ce este. Odata ce m-am vazut cu pusca in mana si iepuri sarind din tufisuri instinctul de vanatoare sa trezit in mine si multi au ajuns pe gratar. Da, a picat si un coiot si un sconks la gramada. In copilarie eram destul de bun cu prastia la turturele sau porumbei si cativa au fost sacrificati dorintei de a vana. Un animal care si-a gasit cimitir in curtea mea a fost opposoms care umbla din curte in curte pe aici dupa fructe. Realitatea este ca la astia am avut ajutoare si doar 2-3 au cazut sub efortul meu si restul caini mi i-a pus la usa. In apele dulci au fost cativa pesti memorabili dar placerea a fost mult mai mare in Pacific de unde am scos cativa toni la un metru si chiar si un pui de rechin si o pisica de mare. Cum omoratul de animale salbatice a devenit ceva negativ in societatea de azi acestea s-au inmultit necontrolat si padurari iau masuri pe care multi le considera barbarice. Zeci de mii de cerbi si caprioare se strang toamna si autoritatile trec la recoltare pt a preintampina o infometare sigura. Din masini de teren se impusca cam la rand si apoi camioane cu macarale aduna corpurile. Una din ultimele statistici a scos la iveala ca sunt 163000 de ursi in plus care trebuiesc "recoltati". Foarte des intra in orase unde casesc pomi fructiferi si piscine unde sa se racoreasca. Se cheltuie mii de $$ pt a ai prinde "uman" si a-i "reloca" departe de populatie dar ........ e mai usor sa iei din livada sau curtea omului decat sa vanezi sau sa mananci fructe marunte asa ca tot acolo ajung. Si cand se ia decizia de a mai rari din randurile lor populatia utopica face scandal cu gura mare. La fel si cu focile din Canada care au atins populati de milioane de exemplare. Cu cat sunt mai multe foci pe plaja cu atat sunt mai multi rechini in jur si implicit o persoana atacata. Poate educatia ar fi solutia dar vad ca din ce in ce oraseni sunt mai mult cu capul in nori.
  20. Da, de cand am fost exilat pe aici vad ca a aparut si o sectie mai matura. Eu ma chinui sa uiti cati ani am acumulat de fapt dar ....... carnetul pe motor a aparut in '84 si usor am trecut de 300000 km dar nu ar fi corect eu fiind pe un continent ceva mai mare in care au fost zile cu 1000 acumulati. Oricum placerea pe doua roti sa mutat mai aproape de natura decat de asfalt.
  21. http://www.flixxy.com/pet-penguin-goes-shopping.htm
  22. Pai ala nu e politist. E Park Ranger.
  23. 1. Intentionat in cursul anilor am incercat sa fac totul si cu stanga si cu dreapta. 2. Ar durea daca ti s-ar rupe ceva. Nu vreau din cauza mea. 3. Eu am fost sincer si tu te-ai iritat. Altfel nu pot fi. Ce inseamna "arfe"? 4. Eu nu vreau sa dovedesc nimica. Fiecare sa-si traga concluziile lui.
  24. Mersi Alex. Pacat ca am fost numai intr-o graba ca mi-ar fi placut sa te vad real in Decembrie. Oricum mersi pt efort. Nu este normal ca toti sa gandim la fel. Da, calare pe motoare iese in evidenta mai mult pasiunea care ne uneste dar ..... fiecare isi are elementele lor unice. Pana vor invata toti sa respecte opinii diverse va fi cale multa.
  25. AndreiRN

    Podoaba Capilara

    Sa-l itit un pic pe dragul meu Bubu. Noroc ca Americani au imprastiat moda capului ras sau parul tuns still militar in toata Lumea.
×
×
  • Creează O Nouă...