Mergi la conţinut

piratebike

Membri
 • Conţinut

  197
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  18h 52s

1 Urmăritor

Despre piratebike

 • Data naşterii 07.09.1954

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Timisoara + Boston UK
 • Posesor(oare) de
  XT

Metode de Contact

 • Yahoo
  tiberiusbrutus

Vizitatori recenţi

3.037 vizualizări profil
 1. calatorii Isle Of Man 2014, Prin Europa Cu Motocicleta!

  Pentru extinderea orizontului cunoasterii si departe de tendintza de a ma arata circotas la cele ce ne-ai scris, in 28 mai 2007 s-a aniversat centenarul curselor Tourist Trophy pe Insula Man asa ca intr-adevar nu este alta competitie in lume cu o asemenea longevitate. Lucrurile imi sint cunoscute de pe cind virsta imi incepea cu 2- iar acum cind pot zice ca in urma cu 30 de ani aveam 30 de ani, as putea sa optez sa particip ca outsider la etapa anuala ce are loc in luna august si este dedicata motocicletelor veterane. Am un "Rudge Whitworth 499 Special" care ar merita sa vada iar acele meleaguri care au facut marcii efemera celebritate de prin 1911 si pina pe la sfirsitul anilor '20. Sinti foarte multe de aflat pentru cei interesati , de la inceputul de secol trecut si pina in 1976 cind prin boicotul unor piloti in frunte cu marele Giacomo Agostini circuitul a fost scos din Campionatul Mondial pe motive de securitate raminind insa de importanta nationala. Si ce poate fi mai placut cind in lista cu clasamentele se intimpla ca dupa atit de multi ani de nume doar straine sa dai de un roman care a facut efortul si a reusit sa fie acolo nu doar ca spectator ci participant.
 2. Petre Pop, Primul Român La Cursa Isle Of Man Tt

  Un motiv in plus ca sa imi para rau ca nu am ajuns - ca spectator - anul acesta dar m-am bucurat citind aici: http://www.iomtt.com/TT-Database/competitors.aspx?ride_id=10272&filter=P
 3. 0040771787160 0044797050524

 4. 0040771787160 0044797050524

 5. chopper Trike

  Salut, este RO tzara tuturor posibilitatzilor-adevarat dar unele lucruri nu merita sa le faci aici.Pentru ca ati vorbit de RAR,la Bucuresti la omologari speciale stiu ca au tzinut un biet resitzean aproape doi ani si dupa un purcoi de bani a ajuns sa isi vada masina cu acte,motoru era dela noi iar caroseria facuta de om in stil oldtimer.De ce zic aceasta?Pentru ca normele EU pot fi aplicate in specific local -in Germania poti sa iti faci dar sasiul il vei cumpara dela o firma de sasiuri omologate. -in Anglia,poti sa pui trei rotzi si la o cada de baie si daca ei vad ca indeplinesti un minim de sigurantza in circulatzie,se rezolva. Nu merita deranjul sa incerci la noi, cine nu crede sa intrebe pe Marcel din Timisoara si poate sa-ti cinte o odisee despre trike-ul sau cu motor de Alfa-Romeo. Aici nime nu-si asuma responsabilitatea sa zica "eu am facut actele pentru ca corespunde! " si daca se va gasi totusi,au sa ceara o carutza de bani ca mai bine il iei de-a gata,asa cum am facut si eu. Detalii la 0769912288 Marcel zice ca i-au cerut trei mii...nu de lei ci euro.
 6. e posibil sa conduci un motor mare din prima?

  SAlut, se zice cä performantza nu asteaptä numärul anilor DAR - dacä tu ai Kg putzine si iti iei o namilä atunci chiar la viteze mici ai putea avea problemele cel mai mari pt cä un engine mic se si manevreaza usor cind nu ai vitezä dar unul mare, dai sä intri dupä coltz cu el ,te trezesti cä trebuie sä frinezi si cä fäcind asta cu el inclinat, l-ai pus imediat pe-o parte. Concluzia? NU iti aduce nici un avantaj imediat un moto mare,cä trece pe linga tine un nsr tunat si tu mergi normal, linistit,acela ride de tine cä nu stie cä esti incepätor pe asa namilä iar provocarea-i gata, vei primi flori la spital sau la cimitir,ce alegi? Eu zic sä iti cumperi florile singur,mai bine... Fä 4-5 mii de Km pe ceva pe mäsurä si apoi fä ce vrei. Care pilot de MotoGP stii tu cä nu a trecut inainte pe la clasele mici?
 7. Vopsit Parbriz

  man, dar folia colorata, care nu itzi incretzeste parbrizu( pt ca solvenzii vopselei asta fac) cu ce te deranjeaza, k idee ? mergi la un atelier care pune asa ceva pe sticlele "conservelor" si se rezolva in citeva minute, mai si iese perfect pe deasupra!
 8. Castile de CROSS !

  se pare ca ceva a scapat din vedere tuturor celor care au fost dispusi sa te ajute cu o opinie si anume: - ai un cozoroc muuult mai lung decit la modelele de strada similare ca design deoarece atunci cind la enduro/cross esti in spatele cuiva care baga mina in gaz si terenul e moale,crampoanele iti "tencuiesc ":fatza cu pämint/nämol d nu te vezi! si nimic nu mai vezi.In lipsa cozorocului, esti scos din cursä fara discutzie.Avindu-l insa,apleci capul pina la limita la care nu mai esti nimerit si ai scapat Mai este modelul de casca denumit "Dakar " care are atit cozoroc cit si viziera si aici rolul este de a putea sa ridici putzin viziera ca sa faci fatza la caldura si transpiratzia care te copleseste,ceea ce cu o perche de ochelari tzinutzi de panglica cu elastic, nu se poate.Aceia ori-ai pus, ori i-ai dat jos .Nu merg pozitziile intermediare, cum ar fi de ex "numai putzin gravidä ":-) fiindca ori e, ori nu e! In rest ,subscriu la ceea ce s-a mai scris la acest subiect. Sper ca ti-am fost de ajutor
 9. motocicliste Fete Motocicliste

  Parerea ta! - DAR DACĂ SINT MOTOCICLISTE HODOROGITE, DE 3000 DE SĂPTĂMÎNI VÎRSTĂ CARE AR AVEA ŞI NEPOŢI ETC - LE MAI POŢI ZICE : "fete ? " Aicea e precizat şi sexul şi vîrsta adicătelea se încadrează din toate punctele de vedere in centrul atenţiei noastre, nu?
 10. http://www.isleofman.com/Calendar/index.as...mp;Time=morning in urma cu ceva vreme am propus sa punem de un cruise pina acolo,corturi in bagaje,hrana ad-hoc, etc - feed-back = zero :mellow:
 11. Propunere Fara Ecou

  http://www.isleofman.com/Calendar/index.as...mp;Time=morning in urma cu ceva vreme am propus sa punem de un cruise pina acolo,corturi in bagaje,hrana ad-hoc, etc - feed-back = zero :mellow:
 12. http://www.iomtt.com/TT-2008/Circuit-Guide.aspx e o experienţă în viaţa unui motociclist- timp de reflecţie pro şi contra unei asemenea ture este întreaga lună mai plus cîte zile mai sint din aprilie. Pentru cine se hotărăşte repede, trebuie online booking la ferry boat că altfel costa biletul substanţial în plus
 13. service Am Nevoie De Ajutor!

  presupunind ca as dori sa te ajut , cum sa fac daca nu pe ghicite - ca sa aflu ce anume ai avea nevoie pt moto din poza? Revino cu un mail adevarat despre acest subiect si vom vedea ce e de facut
 14. asa refuleaza un canal colector

  Exista padurea dar exista si uscaturile- Daca nu tragi de gaz pina la capat inseamna ca ti-ar fi bun si un Nintendo sau Play Station... Noi, cei majoritari,in cea mai mare parte din timp parcurgem drumul dela A la B, normal. Ne si loveste strechea pe o portiune din acest drum,timp in care tragem de gaz ,primim ceea ce asteptam ,apoi ne continuam drumul ca mai inainte. Ce efect va avea acea "anumita parte " evocata in articol ,cu prea multa usurintza generalizat, asupra noastra? In principal mai devreme sau mai tirziu toti vom avea de suferit pentru acei putzini care se dezinhiba cind se urca in sea. Ma gindesc oare cit va trece pina cind are sa se declanseze o campanie de haituire a tuturor centaurilor doar pentru ca unii,in realitate se comporta asa cum stim. Nu cred ca este acesta locul unde se va arata solutia dar sigur ca din cauza unora majoritatea va avea de suferit. Oricit ar suna de sever- o masura ar fi ca cei care pe linga ca ne expun pe toti la oprobiul public se si expun pe ei insisi mergind fara casca- odata ajunsi in spital pentru ca au patzit-o , sa nu mai fie "reparatzi" din banul public ci sa isi plateasca din buzunarul propriu aceasta.De ce? Pentru ca nu exista cretinism mai mare decit sa mergi fara casca si in stil razboinic doar bazindu-te pe propriile abilitatzi si pe dorintza de a putea fi vazut si recunoscut .Ca vorba aceea,la ce iti folosesc figurile daca nu te stie lumea cine esti si gisculitzele gata de a fi impresionate nu te pot identifica, nu? Cred ca ne va astepta in curind o lovitura din interior , prin motopolitzisti care asezati pe vehicule adecvate si avind de partea lor un intreg sistem care sa-i sprijine, vor pune cu botul pe labe "uscaturile" din aceasta padure care sintem noi totzi,tagma motociclistilor. Sau macar vor face fenomenul mai suportabil de catre societate.
 15. atentie băieţi!

  s-a deschis sezonul de vinatoare la cele de 50 cmc, în Timişoara! celor încă neavizaţi, atenţie şi evitaţi pe cît posibil traseele de vînătoare, apoi mai ales orele cînd traficul s-a liniştit şi sînteţi mai uşor de înhăţat.Bucuria vi-o aduce un milion o sută şi ceva, pt neînregistrarea la Primărie, care însă nu s-a deranjat în cele CINCI luni de cînd sîntem în coada UE să fie în stare măcar acu să îţi ia banu şi să îţi şi dea ceva în schimb! Banu îl ia dar îţi dă un bilet ,scrie pe el că problema ta va fi rezolvată în cca o lună, timp în care Garcea te mai poate înhăţa de cîteva ori.Ar trebui adunate acele bilete şi date la Primarele, să se şteargă cu ele înainte de următorul Miuluz sau Gera sau Karsruie sau pe unde o mai colinda pînă mai e în funcţie.Că doar Primăria tre să ia dela noi banii de plimbări,nu-i aşa? "Citeşte şi dă mai departe"
×