Mergi la conţinut

Coxaru

Membri
  • Conţinut

    189
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Coxaru

  • Data naşterii 25.06.1978

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Suceava
  • Posesor(oare) de
    Fireblade

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    pistol_narcis@yahoo.com

Realizarile lui Coxaru

  1. Coxaru

    Selena

    aa
  2. Frumoasa! Multi km impreuna si sadisfactii pe masura!
  3. Coxaru

    Iesire

    Palma
  4. Io cand ti-am zis sa vezi de poponarii tai care bantuie topicul cu Kawa ta de vanzare nu mai ascultat! Dar se pare ca tie iti place sa te ia lumea la p....a, na soarta! Bafta sa aveti si...tie meseriasule!
  5. Dupa parerea mea nu-i prea sanatos pt cric chestia asta, am opservat-o pe pielea mea dar in spatii inguste unde tre sa faci multe manevre ca sa o intorci merita!!
  6. Coxaru

    Nu incarca cbr-ul

    1. Bateria am rezolvat-o(am completat si am incarcat-o) 2. Am dat releul jos si (papuc topit si releul strapuns undeva la mijloc! Concluzie... imi tre releu! Cine are un releu bun de vanzare sa dea un semn!! Si cine are idee daca se potriveste si de alte modele de cbr?! Pe el scrie SH633-12... 7.4
  7. Coxaru

    Nu incarca cbr-ul

    Intradevar acid in baterie nu prea am dar asta nu ii un motiv sa nu incarce alternatorul! Cred ca pana la urma tot la electrician ajung...
  8. Probleme cu un cbr900rr!! Dimineata a pornit da parca nu a invartit cum trebuie... Apoi dupa o jumatate de ora de plimbare cand a pornit electroventilatorul sa oprit Am pornit cu cabluri de la o masina si dupa ce am masurat acasa incarca 11,25 (putin!) Dati-mi o idee ce ar putea fi si daca s-ar putea repara rapid, abea miercuri se deschide service-urile!! Daca nu raman de paste fara mobra
  9. http://www.cbrextreme.com/forums/index.php...4a041f9b4e78a2a Bafta!!
  10. Faina jucaria! Sa o stapanesti cu placere!!
  11. 1000 ...ii fain cand nu ai limita de soldi!!! Sa ai bafta de ea!!
  12. Coxaru

    help please!

    Nai treba... Scoate-l linistit!! Bafta!!
  13. Ti-am pus o intrebare pe motociclism. ro sau poate nu ai vazut-o.... Esti jalnic... PAI DACA AI BANI DE K6 AI MACAR UN TELEFON CU , CAMERA SAU O CAMERA FOTO! MA GANDESC CA TII LA ORGOLIUL TAU SI ARATA-ME O POZA CU TALONUL SI MOTORUL IMPREUNA.... CA SA ARATI LUMII CA NU ESTI UN MANCATOR DE C***T,SAU POATE CA ESTI.... DEMONSTREAZA!
  14. Coxaru

    unde se cromeaza?

    Ai putea cauta mai multe detalii in sectiunea forumului Coltul Chopperistilor! Sigur acolo ai sa gasesti mai multe detalii pe tema asta!!
  15. Coxaru

    Leasing

    Caut o firma de leasing pentru a ma ajuta sa inscriu o moto, bineinteles cu , comisionul de rigoare! De preferinta din Zalau , Cluj, Bistrita si toata Moldova!
×
×
  • Creează O Nouă...