Mergi la conţinut

moroiu singeros

Membri
  • Conţinut

    263
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre moroiu singeros

  • Data naşterii 30.06.1974

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    FZS 600 & Z 1000 fuse si se duse. Ambele

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    moroiul@yahoo.com

Realizarile lui moroiu singeros

  1. Daca nu-i si cu suspendare de permis (si n-are cum daca este pentru triunghi si trusa - pe care trebuia sa le ai!!!) eu zic s-o lasi asa. Mai ales ca politistul a oprit si martor pe care-l vor cita la proces si care este obligat sa se prezinte. Dar daca e cu zici tu, ca te-a oprit din senin si ti-a cerut direct trusa, atunci faci contestatie exact pe acest motiv - oprirea fara niciun motiv - nu ai incalcat nicio regula etc. Numai ca la proces este posibil ca domnii politisti sa vina cu ordinul de serviciu in care se specifica faptul ca erau exact in control de rutina (filtru cum ii spunem noi) si nu faci decat sa amani cateva luni amenda. De asta trebuia sa te asiguri la fata locului - intrebai daca sunt in misiune (nu stiu daca-ti raspundeau dar aveai ceva concret). Contestarea pv se face la judecatoria locaitatii in care s-a savarsit infractiunea. P.S. DN1 cumva in judetul Sibiu?
  2. In ceea ce priveste Yamaha fazer e ok dar tot nu ma excita la fel de tare ca o Honda hornet CU MOTOR de 600 . MOTOR de 600 are si Fazerul. Si vreo 98 de caluti ("NUMAI" 95 modelul 1998 - 2003). Pentru gabaritul tau Fazer-ul cred ca-i mai potrivit. Iar daca-ti place varianta Naked de la Hornet eu am un Fazer 600 Naked for sale.
  3. Pedeapsa posibila? Nu stiu, dar cea probabila: RIP dar nu stiu de ce te incurci cu 600! Treci la 1000, ca esti mai jmecher asa. Succesuri!
  4. Pariu ca-ti iei plasticata? Asa-i ca te gandesti ca de 600 e chiar micuta?
  5. Fratioare ti-ai ratat cariera. Sau, tanar fiind dupa cum se pare, mergi la rodeo si ai sa inveti totul despre controlul unui motor de 1000. Cam asta vrei tu sa faci. Oricum, ori topicul asta e la bascalie ori... Asta e!
  6. Pentru un incepator kamikaze este superb. Are explozie de putere mare cat sa-ti rupa franele datorita numai a 2 pistoane cat cutia de bere si nu 4 in linie ca parturile japozeze, are forta sa-ti faca bratele de urangutan... are de toate ce-ti trebuie. Numai R.I.P. iti mai trebuie si esti ok in rest. Ce sa mai zic!?! A, la GSX de 1300 te-ai gandit? Nu de alta da' peste vreo 200 de km de experienta pe Mille s-ar putea sa te plictisesti de polizorul asta, ce draq!
  7. moroiu singeros

    Putin Confuz

    un Bandit 400 sau chopper...
  8. vrei rupere de maini? Pai gandeste-te bre la un Tuono 1000. Aprilia Tuono 1ooo. Si ai sa vezi ruperi e maini. O sa ti se spuna Chiubacha dupa cateva luni
  9. de exemplu un Fazer 600 din 98 la 2500 euro?
×
×
  • Creează O Nouă...