Mergi la conţinut

cowboysfromhell

Membri
 • Conţinut

  25
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  cbr

Vizitatori recenţi

1.290 vizualizări profil
 1. cowboysfromhell

 2. salut!pot sa te intreb ceva?

 3. Accident intrunire motorock galati

  draga pink...nu am stiut ca esti fata ca vb altfel cu tine!nu mi sta in caracter sa jignesc si nici sa ma cert pe un site cu cineva dar,atata timp cand cineva iti aduce ofense ca:tu nu ai fost acolo!...x era acolo tu nu!...s.a.m.d ,te face sa ti iesi din minti! dc? pt simplu fapt pe care l am mai tot repetat:fiecare are dreptul la opinie si tratam totul ca atare! cat vis a vis de faptul ca"nu trebuie sa fie mama mea patroana site-ului ca sa iei ban, e de ajuns sa vb cum ai facut mai devreme si se rezolva." don't dreaming!...hai sa nu ne mai certam n are rost...! a murit un copil nevinovat si noi ne scoatem ochii ca chiorii...
 4. Accident intrunire motorock galati

  k man! esti absurd si te tratez ca atare! am spus o si s spun:nu am aruncat in nimeni cu noroi, nu aduc acuzatii,nu presupun ci doar imi dau cu parerea!!! e dreptul fiecaruia! faptu ca zzz a fost acolo si a trait momente groaznice asa a fost sa fie...eu nu! eu doar am citit posturile e adevarat dar asta nu schimba cu nimic datele problemei!
 5. distractiv Topicul lui Andrei RN

  de acord!!! au impresia ca daca manuiesc un pic si repet, un pic mai bine decat altii motorul(asa are el impresia) sunt stapani si le da dreptul sa jibneasca pe altii! din punctul meu de vedere nu e decat un conducator de motocicleta( e diferenta uriasa intre conducator de moto si motociclist in adevaratul sens)mediocru care la el in cartier printre ai lui e bun!bravo lui! dar... acolo doar!
 6. Accident intrunire motorock galati

  prietene draga!...nu te mai aprinde ca faci dracu vreun infarct! habar n ai ce vorbesti bai baiatule! se pare ca te ai trezit din somn si te a gasit postatu...! cu ce p..a mea m am bagat aiurea in seama?..cu faptu ca imi dau cu parerea asa cum si au dat alti 100 vis a vis de cele intamplate sau mata e patroana de site? spune? dak e patroana stau dracu in banca mea si nu ma bag! nu vezi ca esti idiot? ce inseamna pt tine a fi motociclist? nu a dat nimeni vina pe motociclist(pilot honda) ca nu e nimeni cretin sa creada ca un om scapa de sub control intentionat motoru, s a intamplat la case mai mari, dar e clar ca d.p.d.v organizatoric ,si aici nu invinuiesc organizatorii in sine ci toti cei ce au participat direct sau indirect la organizarea acestor evenimente(politie,primarie...) isi au vina lor ! nu numai in galati, ci oriunde s au tinut sau se vor mai tine astfel de concursuri! si la saturn se puteau intampla astfel de tragedii...peste tot! inca odata repet:nu invinovatesc pe cineva anume cu atat mai putin pe bietu baiat care chiar nu are nici cea mai mica vina si eu am participat la nenumarate liniute si fara discutie mi s ar fi putut intampla si mie...!
 7. Accident intrunire motorock galati

  nu stiu la ce faci referire?... lucruri pe care nu le cunosc! tu le cunosti?... cum dracu va gasiti toti cretinii sa postati pe forum? nu stiu cine esti,nu ma intereseaza dar nu e cazu sa ma pui tu la zid sau oricare alt "forumist"! dc sunt mai rau ca ei?...pt faptu ca ne batem cu pumnii in piept ca suntem o comunitate unita si cand e vb de raspundere aruncam gaina moarta in curtea celuilalt?..nu vezi ca esti absurd draga zzz!!! nimeni nu spune x sau y e vinovat de cele intamplate dar cert este ca s au strecurat erori si ca atare cineva trebuie tras de urechi! nu am facut altceva decat am incercat sa i fac sa inteleaga pe cei ce discuta in contradictoriu ,ca fiecare are dreptul la opinie si nu trebuie sa ne jignim ca la usa cortului dar ...ajung la concluzia ca suntem mai multi tampiti decat motociclisti pe siteurile astea(no ofence!)
 8. Accident intrunire motorock galati

  bah!...suntem motociclisti sau ce dracu suntem? va certati ca chiorii,ca e ala vinovat,ca ala nu i vinovat!... f zoltan nu e cazul sa sari in capul cuiva care are cu totul alta parere decat parerea ta! fiecare e liber sa vb si sa si dea cu presupusul...asta in cazul in care nu e mama vre unuia dintre voi, patroana siteului! am ceva si pt dl tin-tin :esti recunoscut ca un bun motociclist(poate la tine in cartier esti bun! ),nu si ca un bun orator,asa ca las o mai moale nenea rin-tin-tin!!! ... Dumnezeu sa o ierte pe biata fetita!!!
×