Mergi la conţinut

Nobloody

Membri
 • Conţinut

  51
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre Nobloody

 • Data naşterii 06.02.1981

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Ii dau foc fir-ar mama ei de rabla

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. istorice despre comuniste

  Dnepr si ural la 400kg? Ia si mai citeste specificatii baiete... Cu atas cu tot au 365kg. Solo in jur de 250kg.
 2. service scema electrica

  uite-aici schema originala
 3. Accident in Bacau

  Va riscati de amorul artei, dar nu uitati ca e pielea voastra in joc.
 4. Accident in Bacau

  @butzi: 1. Invata sa vorbesti civilizat, ca forumul asta nu e maidanul din spatele blocului. 2. Citeste cu atentie posturile inainte sa te arunci in afirmatii si injurii. 3. Tie ti se pare normal sa mergi cu motocicleta (oricare ar fi ea) cu viteza prin oras, k sa te dai rotund? Nu exista destule sosele in afara localitatii in care micul Rossi din fiecare motociclist amator de viteza sa se poata manifesta? Trebuie sa te risti inutil si dupa aia sa te plangi ca de fapt soferii sunt de vina, n-ar mai ajunge cine le-a dat permis pe mana..., nu? Poate ca ala avea prioritate si tot tacamul, dar daca n-o "ardea", putea sa evite accidentul. Nu are nici o scuza. Si el a incalcat legea la fel ca si soferul, dupa parerea mea.
 5. Accident in Bacau

  Acum fara suparare, dar prietenul tau si-a cautat-o cu lumanarea... Cine l-a pus sa alerge GSX 1100 R prin oras?
 6. Poate sa-mi spuna si mie cineva unde are Minsk-ul poansonata seria pe motor? Intreb deoarece la exemplarul respectiv motorul a fost vopsit si nu cred ca are rost sa ma apuc sa scrijelesc vopseaua. Multumesc anticipat.
 7. "Motociclisti"

  Ai draq astia din Calarasi
 8. POATE SA DEA CINEVA SA RESETREZE UN KM?

  @ Cataa: Te-ai gandit mult pana sa scoti prostia asta pe gura? Crezi k e ca la calculatoare unde resetezi BIOS-ul scotand bateria, daca nu stii sa-i faci altceva?
 9. istorice intrebare

  Depinde pentru ce vrei motocicleta Daca vrei sa te plimbi prin oras si sa nu reglezi prea mult, ia-ti un Minsk. Daca vrei un motor mai puternic, cu care sa te plimbi si prin tara, nu numai local, ia-ti Ij Jupiter, dar la asta o sa ai ceva mai mult de surubarit, mai ales la aprindere.
 10. nu se poate inmatricula?

  @salahhe: crede-ma pe cuvant, astia de la noi sunt niste scarbe. pe mine asta vara m-au plimbat de mi s-a acrit cu actele. Iar cu "atentii" nu prea merge.
 11. parerile conteaza

  Pentru un jupiter arata excelent. E modificat cu gust. Felicitari
 12. istorice cumpar o ruseasca

  1. Daca vrei rusoaica, pregateste-te sa surubaresti si sa stai cu mainile in ulei pana la coate, orice rusoaica ti-ai alege. 2. Din punct de vedere al fiabilitatii, e mai bun 4T(Dnepr, Ural), dar numai teoretic, pentru ca piesele de schimb au o calitate cel putin indoielnica(mai ales cele ucrainene). 3. Din punct de vedere al demarajului/ vitezei maxime, e mai avantajos 2T. 4. Ca greutate, Dnepr/Ural au in jur de 250kg, iar Ij are 180kg. 5. La consum / 100km sunt cam la fel, 5-6 l, cu conditia sa fie bine reglate.
 13. Motociclistii nu terebuie ucisi ,

  atunci poate niste coase montate lateral pe motoare?
×