Mergi la conţinut

iyo

Membri
 • Conţinut

  5
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. iyo

 2. Transport Moto Italia -Romania

  sunt si yo curios: se poate cumva ca sa aduca cineva motoru fara ca eu,... viitorul proprietar sa merg cu el? adik,... doar acolo sa i-o dea cineva si el sa mi-o aduca mie??? dak da,... cam cat costa?
 3. sunt total nelamurit!

  toata lumea vorbeste despre aprilia rs 125, cagiva mito, si honda nsr 125. dar,.. .totusi d c aud asa rar de yamaha tzr? . una la mana, e superba? c se intampla? nu sunt fiabile,.. sau pur si simplu sunt mai rare? ca,... am gasit si yo una care-mi face cu ochiu tare d tot dar nu stiu c sa cred. ca,.. n-as vrea nici ca dupa ce-o iau sa caut cate 3-4 luni pentru o piesa . va rog sa ma lamuriti si p mine. multumesc anticipat.
 4. Sa-mi trag o AF1?

  salut! sunt si eu in cautarea marei mele dragoste! si,... ma tot uitam eu asa cu sete pe net , cand am dat si yo de ceva ce se chema o yamaha tzr 125!!! de aprilia rs 125, cagiva mito 125, sau honda nsr 125, am tot auzit. da, de yamaha tzr 125, cam niciodata. nu ma pricep din nici un pct de vedere! hhhhhhhheeeeeeeeellllllllllllllppppppppppp!!! macar sa-mi spune-ti si mie cate ceva, care stitzi, sa-mi fac si yo o parere! ms anticipat!!! nu ma poza, da am sa ma descriu astfel:
×