Mergi la conţinut

bigneo

Membri
 • Conţinut

  3
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Oradea, Bihor

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. bigneo

 2. Primul Motor naked?

  Multumesc pentru sfat metaxa09. In orice caz ca si look SV 650 s arata beton. Am gasit pe mobile.de pe la 3000 Euro (din 2000) si asta inseama ca l-as putea aduce in RO cu sub 4000 Euro ... cam mult pentru un prim motor, dar alegerea e tentanta. As avea urmatoarele intrebari: - ca si fiabilitate cum este SV 650 S in comparatie cu GS 500 E si cu GSX 600 F (Katana) ? - dintre cele 3 mentionate mai sus care ar fi mai potrivita pentru "gabaritul" meu (1.92 / 130 kg). Citeam pe mai multe situri ca GSX 600 F ar fi cea mai buna pentru persoane "mari". - dintre cele 3 care este mai confortabila din punct de vedere a suspensiei si a prozitiei de pilotat. (am facut ceva sala la viata mea dar la 130 kg am si ceva burta pe linga muschi ) Stiu ca cele 3 modele sunt destul de diferite (ca si clasa si categorie) dar dupa lungi discutii cu mai multi combinate cu a lot of web research, ideea e ca as opta la una dintre ele. Astept sugestii pareri. Pe de alta parte stie careva daca mi-asi gasi prin zona (Oradea - Cluj - Timisoara) accessorii (casca, geaca, cizme) pe gabaritul meu, sau trebe sa ma duc dincolo si pentru astea. Nu as risca sa imi cumpar de pe net, deoarece si in mod normal intimpin probleme in a-mi gasi haine.
 3. Primul Motor naked?

  Referitor la motocicleta, m-am gindit sa ma duc pe naked fiindca am inteles ca e mai ok, daca o "culci" in perioada de invatare, iar din punct de vedere al vitezei, vreau clar sa ma apuc de motociclism si pentru a gusta senzatii de adrenalina, dar am prea multa experienta in domeniul condusului de masini ca sa fiu nebun si sa ma aventurez pe motoare inainte de a fii stapin pe bazele pilotajului. Poate totusi m-as duce mai sus pe la ceva de 60-70 cai (am inteles ca GS 500 are ~ 50), dar nici un super sport nu o sa imi iau ca motor de inceput (poate dupa 1-2 ani). Ce parere aveti, Suzuki GSF 600 Bandit ar fi mai 'adecvata' pentru mine decit GS 500 avind in vedere 'gabaritul' meu ? Am inteles ca GS 500 este dincolo un motor foarte folosit si apreciat de incepatori. GSF 600 ar fi la fel de bun ? Deasemenea ca si fiabilitate care ar fi o alegere mai buna ? Nu am decit cunostinte de baza in mecanica si nu intentionez sa imi iau motor ca dupa aia sa ma lase ... :)
 4. Primul Motor naked?

  Salutare, In sfirsit dupa ce tatonez cu motociclismul de citiva ani m-am hotarit sa imi iau un motor. Am 28 ani / 1.92 / 130 kg si ideea e ca vreau ceva sport. Conduc masina de 10 ani, dar cu motoare m-am dat doar de citeva ori. Ce ma sfatuiti sa imi iau ? Pentru inceput ar fi mai bine un naked ? Si doar dupa ~ 1 an unul sport ? Am vorbit cu mai multi pina acuma si mi s-a recomandat Suzuki GS 500 (bineinteles second). Ce parere aveti ? Referitor la carnet, cit dureaza scoala pentru cat.A ? Am inteles ca consta din 2 ore teorie si 10 practica in poligon. Multumesc anticipat pentru sfaturi.
×