Mergi la conţinut

LeeVieW

Membri
  • Conţinut

    63
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat LeeVieW

  1. daca ati sti cati europeni merg doar sa isi petreaca weekend-ul prin olanda ! si pt ce oare ? credeti ca in spania ,frantza ,germania ,anglia si restul tzarilor nu se gaseste MARY ? acolo e legal si mai au si praji am fost cu 2 prietene si nu pot sa spund decat ca LIFE IS LIFE !
  2. am vazut si eu filmul parca e cu Bruce Willis !
  3. nu cred ca este greu ca si psiholog daca vrei sa faci ceva ! am o prietena in timisoara care a inchiriat un cabinet si castiga foarte bine numai din fisele de angajare si scoala de soferi ! si chiar nu a avut nici un sprijin ! parerea mea este ca se poate face ceva cu aceasta meserie :)
  4. LeeVieW

    Cont mail furat

    cred ca tu faci prostii p net si ti-ai gasit nasul ! nu e de joaca cu asa ceva !
  5. ma bate si p mine gandu sa mai modific ceva pe la a mea ! ma facut un prieten aici (tot roman) cu un zx10r 2006 si nu ma facut doar odata (
  6. la lovit autobuzu ? nu ma pot abtine sa nu rad de cei care o fac cu mana lor
  7. LeeVieW

    Zile

    ce bine d aia cu acoperis mare !
  8. rapere ma sperii cu ce scrii ! am cu cine sa ma dau si daca vrei sa te dai cu mine cand vii aici intai imi trimiti poza cu buletinul tau cu actele motorului si garantzia ca ai unde sa stai ! nu vreau nici sa car 2 p a mea bictzicla si nici sa dorm cu un strain in casa! see ya !
  9. nu ne mai tzine in suspans ! ! !
  10. si de ce nu ai cules pana faceai banii ? sunt curios daca faceai bani doar de motor , ti l-ai fi luat ?
  11. ti.am raspuns in privat ! dar nu esti tu ala cu replica moviestar? este prin magazine aici ! imi trimiti banii ?
  12. ai dreptate :)) daca tu zici ai dreptate
  13. LeeVieW

    se merita oare

    sunt prost batut in cap sau nush cum sunt dar si acum dupa tot ce am citit mesajul d 5 ori am impresia ca te referi la yamaha ca la o comunista poate sunt obosit
  14. 299 dupa aproape 2 luni de cand sunt posesorul aceste biciclete
  15. chiar nu vedeti ca e postul d acum un an ? oricum sperca este demult p 2 rotzi si colinda fara sa mai aibe parte d incidente !
  16. grav cu prietenele noi si eu am pierdut vreo 3 prieteni asa ! cei mai rau ca nu are voie sa mai iese la o bere decat cu ele si ele aleg cu cine sa iese ! naspa rau ! oricum vina este a lor ! daca nevestele lor sunt asa :
×
×
  • Creează O Nouă...