Mergi la conţinut

sonny

Membri
 • Conţinut

  7
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre sonny

 • Data naşterii 16.06.1974

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Sighisoara
 • Posesor(oare) de
  virago 535

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  nickelsonsan
 1. sonny

 2. am o problema cu yamaha virago 535 din '96 . in noiembrie , cand m-am dat ultima oara anul trecut mergea fara probleme , prindea chiar 140 km/h si peste daca era necesar ( foarte , foarte rar i-am dat atat ), de regula merg cu 100 - 120 km/h . bateria a stat in casa peste iarna si a fost pusa la incarcat din cand in cand ).nu l-am pornit deloc toata iarna. de vreo 3 zile l-am pornit si am facut 300 de km cu el ( avea rezervorul plin din noiembrie) si pana la 70- 80 km/h mai merge cumva dupa care abia daca pot prinde 100 km/h . am facut plinul de la omv si cam 100 de km aceeasi problema , e la fel de puturos ca o mobra , nu vrea sa traga peste suta . am verificat carburatoarele , jicloarele sunt curate , membranele vacuumatice perfecte , filtrul de aer curat ... l-am pornit fara filtru de aer si nu se tureaza cand il accelerez , mai degraba da sa moara. am schimbat si bujiile care , oricum nu aveau nici 5000 km , degeaba . va rog dati-mi un sfat ce sa mai verific . sa incerc alta benzina ? de care ??? de unde ? o fi ruginit cilindrii pe interior ( imi dau si eu cu parerea , poate gresesc ) dar nu mai stiu ce sa cred , si asa vreme faina-i afara si eu ma uit la el in garaj si tot verific ce ar putea avea . astept sfaturi !!!!! va multumesc .
 3. am o problema cu yamaha virago 535 din '96 . in noiembrie , cand m-am dat ultima oara anul trecut mergea fara probleme , prindea chiar 140 km/h si peste daca era necesar ( foarte , foarte rar i-am dat atat ), de regula merg cu 100 - 120 km/h . bateria a stat in casa peste iarna si a fost pusa la incarcat din cand in cand ).nu l-am pornit deloc toata iarna. de vreo 3 zile l-am pornit si am facut 300 de km cu el ( avea rezervorul plin din noiembrie) si pana la 70- 80 km/h mai merge cumva dupa care abia daca pot prinde 100 km/h . am facut plinul de la omv si cam 100 de km aceeasi problema , e la fel de puturos ca o mobra , nu vrea sa traga peste suta . am verificat carburatoarele , jicloarele sunt curate , membranele vacuumatice perfecte , filtrul de aer curat ... l-am pornit fara filtru de aer si nu se tureaza cand il accelerez , mai degraba da sa moara. va rog dati-mi un sfat ce sa mai verific . sa incerc alta benzina ? de care ??? de unde ? o fi ruginit cilindrii pe interior ( imi dau si eu cu parerea , poate gresesc ) dar nu mai stiu ce sa cred , si asa vreme faina-i afara si eu ma uit la el in garaj si tot verific ce ar putea avea . astept sfaturi !!!!! va multumesc .
 4. am o problema cu yamaha virago 535 din '96 . in noiembrie , cand m-am dat ultima oara anul trecut mergea fara probleme , prindea chiar 140 km/h si peste daca era necesar ( foarte , foarte rar i-am dat atat ), de regula merg cu 100 - 120 km/h . bateria a stat in casa peste iarna si a fost pusa la incarcat din cand in cand ).nu l-am pornit deloc toata iarna. de vreo 3 zile l-am pornit si am facut 300 de km cu el ( avea rezervorul plin din noiembrie) si pana la 70- 80 km/h mai merge cumva dupa care abia daca pot prinde 100 km/h . am facut plinul de la omv si cam 100 de km aceeasi problema , e la fel de puturos ca o mobra , nu vrea sa traga peste suta . am verificat carburatoarele , jicloarele sunt curate , membranele vacuumatice perfecte , filtrul de aer curat ... l-am pornit fara filtru de aer si nu se tureaza cand il accelerez , mai degraba da sa moara. va rog dati-mi un sfat ce sa mai verific . sa incerc alta benzina ? de care ??? de unde ? o fi ruginit cilindrii pe interior ( imi dau si eu cu parerea , poate gresesc ) dar nu mai stiu ce sa cred , si asa vreme faina-i afara si eu ma uit la el in garaj si tot verific ce ar putea avea . astept sfaturi !!!!! va multumesc .
 5. chopper despre gume

  incearca 52 p tt , sunt bune si pe asfalt umed si sunt mai ieftine decat 47 p. n-o sa le schimbi multi ani .
 6. chopper filtru de aer virago 535, help !

  nu unge cu nimik. asta nu-i ij
×