Mergi la conţinut

assryder

Membri
  • Conţinut

    213
  • Membru din

  • Ultima vizită

Postări adăugat de assryder

  1. Salutare !!

    Vreau sa stiu si eu un lucru . .in primul rand are cineva xenon pe ambele faze la un Fazer sau R6 ? cred ca sunt aceleasi faze .. daca da ..m-am uitat prin stical si pe faza lunga am H4 cu 2 faze dar se aprinde doar faza lunga .. ma lamureste si p mine cineva cum sa fac ? daca`mi iau H4 bixenon mooving , pot lega cumva fazele sa se aprinda ambele faruri al faza scrutca si mai tare celalat la faza lunga ?

    multumesc

  2. astazi imi soseste si mie kitul si o sa vad cum il pun ca pe langa balast eu mai am un releu ca e bixenon si oricum . . sper ca releu sa incapa sub rezervor undeva deasupra bateriei . .o sa fie o aventura sa-l montez dar , sper sa reusesc , daca nu astetp vrema calda si dau o fuga la unguri ..

  3. Sabin multumesc dar uite nu intzeleg o chestie ; " Atentie la montajul cablurilor deoarece la pornirea xenonului sunt descarcari electrice de voltaj foarte mare ce (in caz ca da la masa) v-ar scurcircuita computerul motocicletei.

    Ce nu inteleg din fraza astae " in caz ca da la masa " ; cu asta ai vrut sa spui ca in caz ca firele nu sunt bine puse ? + ;a + si - la - sau in timpul montajului un fir atinge bateria si altu cadrul sau ceva asemanator ? Daca se scoate becul halogen .. se pune becul cu xenon se fixeaza balastul se conecateaza la baterie + la + , - la - si se leaga in aceasi maniera firele dintre balast cele d la bec .. exista acest risc sau cum ?

    p.s. : cu dulia de la halogen ce se face ? o " scocioizolim " si p`aia sau o lasam sa se balangane ? :D

    mersi

  4. xenoane gasesti la userul YOYO incepand parca de la 75 pe faza scurta si la 90 bixenonu .Unde sunt fabricate nu stiu dar ofera garantie 1 an si este om serios . In Grecia am gasit xenon cu 135 de euro doar pe faza scurta dar nu am incredere in ce zic aia deoarece cand aud de straini brusc preturile urca si coboara in functie de spiritul negociator al fiecaruia .. eu imi cumpar din Olanda de ex la acelasi pretz ..

  5. salut

    plexiu face diferenta , spun asta ca am incercat si cu , si fara pe FZ6 N . Daca te gandesti ca-l folosesti in oras sau pe distante scurte nu are rost invstitia in plexi ( e si scump si isi pierde parca din frumusete desi ce plexiuri am vazut in Grecia pt al tau , fooooaaarte tari frate ) . Daca il iei si pt distante lungi cumpara`l si nu vei regreta , face diferenta !

    noroc !

  6. Am si eu un Suzuki GSR 600 si as vrea sa-i pun Xenon in locul farului actual. Ma poate ajuta careva, pls?

    un sfat , cauta xenon/bixenon cu cablu balastului mai lung , modelul tau nefiind carenat nu vei avea unde sa pui balastul in carena farului ci mai departe ( eu m-am gandit sub rezervor pe langa baterie undeva daca o ai in fatza ) .. sa ne zici ce ai facut !!

  7. SAlut !

    Nu esti singutul care vrea sa ajunga in Grecia pe motor in sezonul urmator :) iar 700 de km intr`o zi nu m`i se par deloc multi , avand in vedere c pleci din Bucuresti , ai asfalt bun iar din Sofia ai autostrada + ca moto`ul care`l ai la descriere e comod :P .Grecia e frumoasa dar vara dupa parerea me cae mi-am formato in 13 ani de umblatpe la ei . Gascanoastra va merge pe la sfarsitul lui august cand se termina caldurile infernale , mai pleaca din turisti si nu mai e nebunia din toiul verii ( se mai incalzeste si mare ) asa ca daca vor fi doritori pe atunci ca e greu cu concediile la majoritatea eu fiind student n-am treaba :D

    Da exact traseul exact , cate zile , suma necesara si daa cumva stii si unde vrei sa tecazezi :) . .detaliile

    Salut

  8. salut`

    Daca iti iei pt pista ia-ti dintro piesa , daca`l iei mai mult pt touring din 2 piese deoarece e mai comod . La probat , dupa ce te-ai echipat incearca sa gasesti o motocicleta pe care sa stai echipat sa vezi cum "incapi" in el sa nu fluture pe tine sau sa te "tzina" prea tare . Daca nu ai posibilitatea sa te urci p motor macar un scaun sji incearca sa stai in pozitie ca si pe motor

    p.s. : nu uita si de o carapace ( protectia hard pt spate )

×
×
  • Creează O Nouă...