Mergi la conţinut

27mrc

Membri
 • Conţinut

  76
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. service Service Reparatii Scutere, Atv-uri, Motociclete

  salut...dak ai janta pe spate la un SR 50, model 2004 cu frana pe disc si e prinsa in 3 prizoane, baga idu meu de mess mircea_27mrc caut urgent ..ms ..
 2. service SALUT!MA INTERESEAZA partile tunning !

  scuza-ma triplu...ti-am zis..asta e ..tot de la ai mei trebuia sa iau banii..ms astie de la scooter-center trimit si in romania ??
 3. Tunning Sr50

  Salut..ma intereseaza si pe mine cat ma costa angel eyez'urile care se tot pun pe SR ...ca vreau sa-mi iau si eu si metoda de instalare pe el ...salut
 4. service SALUT!MA INTERESEAZA partile tunning !

  salza...spune-mi si mie pretu la angel eyez alea..am vazut dalea pe un scuter k al meu statea super belea...dar eu am senxori lumini la el (nu am buton pentru lumini) k la masini ...si nush cate de puternic imi lumineaza..ast rasp..salut.
 5. sunt amator si ma intereseaza si pe mine nijte parti de tunning pentru un SR 50 model 2004 ..ma intereseaza mai mult pentru VISUAL!! adik sa pun ceva pe el sa arate mai beton ...spuneti-mi si mie cate ceva..pls...ms anticipat ...ca sa stiu si eu ce sa pun pe scuter sa arate mai tare..
 6. legislatie Ce e sub 49 si nu are pedela nu...

  nu trebuie ma permis....pe mine m-au oprit 4 gabori de la circulatie si nici unu nu a zis nimik de permis....ca am 49 ...am si moped scris in certificat ...dar nu trebuie dak e sub 50 ..
×