Mergi la conţinut

27mrc

Membri
  • Conţinut

    76
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat 27mrc

  1. salut...dak ai janta pe spate la un SR 50, model 2004 cu frana pe disc si e prinsa in 3 prizoane, baga idu meu de mess mircea_27mrc caut urgent ..ms ..
  2. scuza-ma triplu...ti-am zis..asta e ..tot de la ai mei trebuia sa iau banii..ms astie de la scooter-center trimit si in romania ??
  3. 27mrc

    Tunning Sr50

    Salut..ma intereseaza si pe mine cat ma costa angel eyez'urile care se tot pun pe SR ...ca vreau sa-mi iau si eu si metoda de instalare pe el ...salut
  4. salza...spune-mi si mie pretu la angel eyez alea..am vazut dalea pe un scuter k al meu statea super belea...dar eu am senxori lumini la el (nu am buton pentru lumini) k la masini ...si nush cate de puternic imi lumineaza..ast rasp..salut.
  5. sunt amator si ma intereseaza si pe mine nijte parti de tunning pentru un SR 50 model 2004 ..ma intereseaza mai mult pentru VISUAL!! adik sa pun ceva pe el sa arate mai beton ...spuneti-mi si mie cate ceva..pls...ms anticipat ...ca sa stiu si eu ce sa pun pe scuter sa arate mai tare..
  6. nu trebuie ma permis....pe mine m-au oprit 4 gabori de la circulatie si nici unu nu a zis nimik de permis....ca am 49 ...am si moped scris in certificat ...dar nu trebuie dak e sub 50 ..
×
×
  • Creează O Nouă...