Mergi la conţinut

chitac2005

Membri
 • Conţinut

  478
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 9h 34m 1s

1 Urmăritor

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  yyyyyyy

Metode de Contact

 • Yahoo
  chitac2005@yahoo.com
 1. chitac2005

 2. service Care Stiti ?/

  Era prin zona Salajean un mecanic, Stan, indrepta jambe, schimba simeringuri la furci etc, mai multe, vas ruga frumos pe cine are numarul lui de telefon sa mi-l dea si mie, eu am unul dar nu mai este valabil, va multumesc !!!
 3. service Vopsitorie ?

  .............................. K, ms ,, Noni ,, Alex ce mai face ? nu lam mai vazut pe site ?
 4. service Vopsitorie ?

  ....................... Ok, am priceput, acum nu ma mai grabesc, a intervenit o problema destul de grava si ma cam scos din buget, dar e bine ca stiu acum cum este treaba ( de cuptor vorbesc ) oricum mai astept ceva oferte de vopsitorie si ar mai fi ceva timp, ms, vorbim !
 5. service Vopsitorie ?

  ....................... Aia e, treaba e ca ma cam grabesc, dar oricum esti in evidentza, acum depinde de pretz si daca posezi cuptor sau cel ce se ocupa de treaba, ms mult, mai astept oferte, va rog !
 6. service Vopsitorie ?

  Va salut ! care sti o vopsitorie moto prin zona Giurgiului - Piatza progresul, sau prin imprejurimi ? am de vopsit ceva si caut un atelier bun, ms !
 7. Va salut, am o problema la rezervor, o indoitura in interior, unde as putea rezolva problema, va atasez o poza sa vedeti despre ce este vorba, ma intereseaza in mod special partea de la sea pana la cuta de fabrica in care se aseaza carena, multumesc ! ...................
 8. service TULA Reparatii si piese de schimb

  . . . EBay.de ..daca poti lua de acolo....
 9. service UNDE ?

  Mersi mult !!! o sa incerc !
 10. service UNDE ?

  Va salut si va rog sa-mi spuneti si mie un mecanic rapid si bun care sa-mi schimbe si mie simeringurile de ulei la fuca fata !!!!
 11. service service pt. motociclete japoneze

  Va salut ! Am un Suxuki VX800 si imi trebuie facuta sincronizarea carburatoarelor, un pret imi puteti spune ( ca sa nu mai bat drumul degeaba ) Mersi si astept raspuns !!!
 12. service Caut mecanic pentru SUZUKI VX800 !

  Ai PM cu privire la mecanic, sau e doar abureala ?
 13. Dupa cum spuneam, unul care a mai reparat asa moto ca am mai fost pe la doi si nu au luat decat banii ca de reparat au facut-o doar pt cateva zile, ultimul a mai si taiat garniturile de la capacele de la tacheti de-mi arunca uleiul pe acolo,...deci am un suzuki vx800 si am avut probleme cu tachetii, se strangeau sau se desfaceau singuri si nu mai mergea moto cum trebe, am fost la cineva ( nu dau nume ) i-a reglat si dupa o saptamana aceiasi problema, am dus-o iar la el , iar a mers o saptamana , am incercat la al doi=lea, sa apucat omu si zice ca nu e de la tacheti ca e de la carburatie, a redus consumul de benzina din amestec incat nu mai are viata mai deloc moto, se mai opreste mai da rateuri etc, prin urmare daca stiti un mecanic bun care stie ce se face la un Suzuki VX800 sa mearga ca lumea v-as ruga sa-mi dati o adresa sau un nr de telefon, aaaaa era sa uit, un mecanic din Bucuresti ma intereseaza, va multumesc !!!!!!
 14. Va salut ! vreau sa-mi iau un Suzuki VX800, daca se poate ceva pareri, bune , rele, nu conteaza, sunt doar interesat daca se merita efortul ( am vrut ceva chopper ) precizez ca nu a fost rulata in Romania, acum a fost adusa din Germania !, va multumesc pt sugestii !
 15. ..am mers cu doua Viraga si pe la 60-70 kmh am incercat sa trag de ele intr-o depasire si s-a cam partzait, nu prea are demaraj, oare avea motorul mort, trebuia refacut ? sau asa sunt Virage-le ? mai puturoase, chiar vroiam sa-mi un Virago dar m-a cam dezamagit, daca stiti careva de acest fenomen la Virago 535 v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine, mersi ( tot Savage-le mi-a placut cu toate ca nu am mers decat o tura mica mica) As vrea o Virago dar m-am cam speriat, va rog lamuriti-ma si pe mine !!!!! pls.
×