Mergi la conţinut

Avent*

Membri
 • Conţinut

  177
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  ETZ 250, l-am dat, si caut un Virago

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. chopper tematici for trike

  Florine, fi amabil si scaneaza schema aceea, asa din poza nu se intelege prea mult. Ai putea chiar sa ti-o pui si pe site, poate mai au nevoie si altii de ea. Si inca o intrebare, cat te-a costat furca?
 2. distractiv Jiji a parcat limuzina...

  Lasati-l dom-le in pace, ca nu e el. E montaj, numarul masini a fost schimbat in photoshop, ce draq mai, chiar n-ati observat?
 3. chopper Kawa contra Yamaha

  Datele prob erau: EN 500 vs Virago 535 ps. in loc de Vulcan 750, prefer Dragstar 650 - parerea mea.
 4. Imprimeuri cu PRO-BIKE

  La noi un tricou imprimat cu imagine color adusa de client (cu marimea imprimarii de aprox. A4 sau B5, nu stiu) costa 30 lei. Dar asta-i imprimat, nu serigrafie.
 5. distractiv Ce mai vinde romanu'

  Ti-ai luat viteza?
 6. chopper Kawa contra Yamaha

  Eu am 2 reguli: 1 - V2 2 - Cardan dupa astea vine: fiabilitate, cuplu si sunet. Dupa aceste principii mi-o voi alege pe urmatoarea.
 7. legislatie Atentie la impozit! Arde!

  Sa vezi de acum incolo cati vor circula neinmatriculat.
 8. distractiv Barbatii mint

  Intr-o buna zi, un taietor de lemne isi scapa securea in rau. Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu aparu langa apa si-l intreba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica atunci ca securea sa a cazut in apa si nu mai stie unde e. Atunci, Dumnezeu plonja in rau si reveni cu o secure din aur masiv. - Asta e securea ta?, il intreba el. - Nu, raspunse taietorul de lemne. Dumnezeu intra din nou in apa si, de data aceasta, se intoarse cu o secure numai din argint. - Asta e securea ta?, intreba el din nou. - Nu, raspunse din nou taietorul de lemne. A treia oara, Dumnezeu reveni cu o secure de fier si il intreba din nou pe omul de pe mal: - Asta e securea ta? - Da, asta e, ii raspunse, de data aceasta, taietorul de lemne. Dumnezeu, miscat de onestitatea omului, ii facu cadou toate trei securile. Cateva zile mai tarziu, taietorul se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-o data, aceasta cazu in apa. Cum omul se puse din nou pe plans, Dumnezeu aparu din nou, intrebandu-l care-i este necazul. - Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine. Atunci Dumnezeu sari in apa si aparu cu Penelope Cruz in brate. - Asta este nevasta ta?, intreba el. - DA! urla omul. Atunci Dumnezeu, furios, il lua la suturi: - De ce minti? Atunci, taietorul de lemne incepu sa explice: - Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta-Jones. Si, daca si atunci as fi spus "nu",a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si, daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data. Morala: Barbatii mint intotdeauna numai din motive perfect oneste si logice
 9. chopper for trike

  o idee pt. axul spate http://www.cvaxles.com/trike.htm
 10. distractiv Printesa Razboinica

  A mai fost. Mai uitati-va si voi inainte de a posta.
 11. chopper for trike

  Ce scrie pe spate? Dragula?? Tema e buna, dar exemplul dat e oribil. Forma de dric si elementele gen panza de paianjen nu sunt bine adaptate. Ai putea chiar renunta la ele, in schimb cutitul si airbrushul de pe bike sunt mult mai reusite.
 12. chopper tricouri personalizate!

  pai, da-ne niste detalii aici pe forum (si fara sa incarci serverul, daca se poate) :) In primul rand pretul, si daca trimiti si in tara. (faci si color?)
 13. chopper Accesorii

  Am reusit si personalizarea. am schimbat poza din pdf, pt cine e interesat.
 14. uite motocicleta,nu-i motocicleta

  Asta e furt in toata regula. La noi la bloc se fura biciclete, si nimeni n-a vazut nimic. De fapt le ascundea, si le lua mult mai tarziu cand se linisteau apele.
 15. schimbatul vitezelor

  Hidramat ??? poate hicomat Mai intreaba odata te rog, ca ne-ai facut curiosi.
×